Кико Д.
ULTRAS - way of life
Зошто не пишува бодови до секој студент?
Да се скријат мучките, нормално. Работат врските.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зошто не пишува бодови до секој студент?
Не знам зошто ама многу од сдсм добија стипендии, а не се толку сиромашки да исполнат услови за социјални стипендии ниту пак имаја некојси висок просек, ваљда пробуваат и нив да ги натераат да се префрлат од кај нивЗнам дека не треба да се меша политика на форумот ама ова е апла. Најавуват избори па наместо на 14ти да ги објават резултатите тие ги објавија денес. И згора не се прв пат да не ги напишат бодовите.
Честитки до сите кои добија.
Јас да прашам каква е таа копија од трансакциска која треба да ја испратиме заедно со договорот? Сметка имам во банка, ама не знам од каков документ треба да се направи копија.
не бе, си пишуваш кој сакаш семестар дека ти е положенИзвини велиш положени испити од прва и втора......Конкурсот беше само за прва
Значи кога гледам на групава на фб шо е за стипендии какви дибидуси добиле стипендија онака, ми доаѓа да се откажам кога ќе ми текне дека истата стипендија ја земаме. Сто пати една иста работа прашана, најбанални работи прашувани, уште поглупи одговори....не знам, или кој стигна се запиша на факултет ( па уште и просек извадил ), или стварно мучки се направиле со стипендииве.
Може и лично во министерството, на 11 спрат, каде што се доставуваа документи за аплицирање.Не знам дали е претходно поставено прашањево, ме интересира мора документиве да се пуштат по пошта или може да се достават директно во Министерство за образование?? Ако може да се достават директно, некој ако е запознаен да ме упати каде треба (мислам на канцеларија/спрат).