Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лапнав, сите добивме шо аплициравме. Имаш пијачка.
Ти доби?
Можи добивте вие во втора група шо аплициравте.
Не бе кој ми дава мене, сите ме мразат. Ама ако, тој шо ме мрази децата на мене да му личат![]()
Е колега пак да пејте Скопје е село, Вардар од миравци.... Затоа те мразат.
Човек со 7/9 предмети положени и просек < 7 има добиено, а човек со 9/9 положени и просек 7,5 нема. Кизнај што логика имат, зашто секако не гледаа примања, не се носеа докумети од УЈП.
Човек со 7/9 предмети положени и просек < 7 има добиено, а човек со 9/9 положени и просек 7,5 нема. Кизнај што логика имат, зашто секако не гледаа примања, не се носеа докумети од УЈП.
За тој тип бараа примања.
Немат логика ова...На конкурсот пишеше за факултетите што се под 10 предмети може максимум 1 неположен, а вака 7/9 испаѓа 2 неположени. Сигурно се 7 или?? За тој тип еве го гледам конкурсов не треба од УЈП, точно.
Инаку нема некои правила другар...Јас лани не зедов со просек 9.57 ради приходи, а деца чии родители со фабрики ( 3 пати поголеми приходи од мене) зедоа од тие социјалните, па види тука логика. Инаку годинава понормален беше конкурсот и ја добив втората група да се пофалам.
За третиот тип стипендија зборам, не бараа примања.
Честитки. Инаку да, со 7/9 има земено. Ќе го прашам колегава утре за сигурно па ќе пишам, ептен нешто во казнена да не има положено што не знам.
И глупост е што стварно нема список со луѓе на кои не им биле исправни документите, или причина зошто не добиле, или бодови нешто. Вака сите ќе ги преплават сега со приговори, си ја отежнуваат нивната работа, амеби невидени се.