Дечки како и кога се зема таја стипендијата ако ја добијам?
И пишете кога ке има за резултати, плиссссс...
Na 14 februari ke ima rezultati, a za zemanje izgleda ke treba da se dostavat transakciski smetki otkako ke se objavat rezultatite
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дечки како и кога се зема таја стипендијата ако ја добијам?
И пишете кога ке има за резултати, плиссссс...
ахам, а каде ке бидат објавени резултатите ?Na 14 februari ke ima rezultati, a za zemanje izgleda ke treba da se dostavat transakciski smetki otkako ke se objavat rezultatite
ахам, а каде ке бидат објавени резултатите ?
Здраво на сите, нов член сум на Кајгана форумот и имам едно прашање до сите вас кое гласи вака:
Студент сум и сум дете на бранител ( воен инвалид) знам дека ме следува стипендија но децата на бранители не конкурираат според конкурс туку според закон.Сакам некој да ме информира како и што поточно треба да направам и какви документи ми требаат..(и дали ми треба потврда за положени испити... јас мислам дека нема да има потреба бидејќи ако мора да имам просек би поднесол за некоја стипендија што ќе можам со просек да земам.) Дали има некој друг таков случај како што сум јас.
Иначе не сум од Скопје, вртам повеќе во министерство за обр. но никако да стапам во контакт пишував е-маил но пак ништо од одговор... па би ве замолил секаква информација е добродојдена . Ви благодарам однапред.
Дали планираат да исплатат некоја рата од продолжените стипендии овие копуци од влада. Во втората половина на Март ќе има избори за кои кампањата најверојатно ќе почне од 20 февруар, а за време на кампања не исплаќаат пари од државата. Дали ќе ризикуваат да остават изреволтирани една толкава група народ баш пред избори, чисто се сомневам, но гадно ќе биде ако не исплатат ништо.