Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
За информатичари зимаше ти колку што ме држи сеќавањето ?

За новите корисници (информатичари)да не има пуштено нешто ?

Лошо сеќавање... На факултет за Биотехнички науки сум јас.. :)

mozebi prasanjevo ne e za ovde no me interesira posto sum prva godina i imam prosek nad 8.5 dali moze od privatna kvota da se prefrlam vo drzavna kvota posto slusnav deka i toa bilo vozmozno pake zamolam ako nekoj znae poveke da me informira. :)

Уште една рата стипендија има пуштено за тип Б во тутунска, веројатно и во др. банки :vozbud:

Ова е од првиот конкурс.За вториот е рано уште освен ако не пуштат побрзо предизборно

Уште една рата стипендија има пуштено за тип Б во тутунска, веројатно и во др. банки :vozbud:

Има и во Стопанска банка пуштено...:pipi:

--- надополнето ---

mozebi prasanjevo ne e za ovde no me interesira posto sum prva godina i imam prosek nad 8.5 dali moze od privatna kvota da se prefrlam vo drzavna kvota posto slusnav deka i toa bilo vozmozno pake zamolam ako nekoj znae poveke da me informira. :)

Зависи од факултетот на којшто си, бидејќи сите го "имаат" имплементирано т.н ЕКТС но кај сите е различен ....
Најдобро е да си прашаш на студентски прашања, па таму ќе ти кажат што како... :salut:

Му стигна ли на некој одговор на приговорот? На едни другарки им одбориле, мене ми кажаа дека ми е одбиен, за после мајка ми кога беше да и кажат дека биле во Влада и второстепената комисија ги разгледувала ... Некој ?

Добро да прашам нешто...кредити имате добиено за оваа година некој???

А тип В од првиот конкурс или од вториот?

Еве едно девојче што пишало на Фемина: "Само што се јавив во Министерството ми рекоа дека за тип В од втор конкурс имале пуштено 5 рати во трезор па сега од таму кога ќе ни пуштиле не се знае ама важно може да се надеваме ако не друго"

така да ако е точно, се надевам дека за неколку дена ќе ни легнат парите на сметка :)

за информатичари кај мене има 6 рати пуштено а кај еден другар денес пуштиле уште 3...значи сите 9 се исплатени :D

Стипендиите за средношколците се пуштени од понеделникот ... :) ам соу епи

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom