Стипендии

• Креатор на темата Креатор на темата Mädchen
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум на стопанска од новите уште нема ништо...има ли стварно некој од новите што му има стигнато или кур ташак си играете?

Има стварно. 101% - лично проверив, и веќе реков, зборувам за тип А (ако мислете дека банката нешто значи - Шпаркасе). Знам луѓе што немаат уште стипендии земено, но тие се тип Б и В.

џабе, освен А за ништо од новите нема стигнато... педерска работа. пред 2 месеца рече овој дека ќе ги пушти... идиот

Мислам дека на Шпаркасе, тип А, се пуштени уште 2 рати (освен ако некој друг мене ми пуштил уште 8000) :helou:
Не дека мене не ми одговара, ама мислам дека е време и на другите нешто да пуштат. Кај и да е, верувам дека нема толку многу да чекаат за другите да пуштат.
Па, стипендаши од тип А, честито празници!

Мислам дека на Шпаркасе, тип А, се пуштени уште 2 рати (освен ако некој друг мене ми пуштил уште 8000) :helou:
Не дека мене не ми одговара, ама мислам дека е време и на другите нешто да пуштат. Кај и да е, верувам дека нема толку многу да чекаат за другите да пуштат.
Па, стипендаши од тип А, честито празници!
Не само Шпаркасе, во сите банки мислам има пуштено и 3 се на број :) 12 000 :wub: Ајмо децо!

Не само Шпаркасе, во сите банки мислам има пуштено и 3 се на број :) 12 000 :wub: Ајмо децо!

Јок. Прилично сигурен сум дека се 5. :pipi: Не сакам да спамирам, ама денес имав на сметка 20000. Ќе извадам утре извод, па за сигурно ќе ви потврдам дали се пуштени уште 2 рати од Министерството.

Таму некаде, во јануари 2012 година, кога ќе ги исплатат сите рати (тогаш ќе бидат белким исплатени), ќе си купам ај пад, човечки. Нормално, со дополнително финансирање. Оваа одлука следуваше откако сфатив дека многу нерви ќе ми требаат да чекам исецкани рати од МОН.

Има некој од Б добиено пари? Слушам пуштиле по 3ипол рати т.ест 10500???? Чудно :toe: ама така прочитав на др. форум

Еј , а студентски кредити???
Имате некоја информација, имаат пуштено нешто?

педери, засрамете се, сакам да паднете на 5ти јуни, никогаш повеќе на фотеља да не седнете, арамии, бесрамници, бесчуствителни гомна! Пуштете ги парите, редно е, каква влада - никаква

Ќе се молиме за избори бидејќи знаеме дека пред избори ќе пуштат некој денар...па и не ја пуштаат целосната стипендија одеднаш ццц...ма и ние студентиве сме криви, со скрстени раце чекаме знаејќи дека нема ништо да добиеме навреме и после се нервираме...ебате државата, ебате системот:nerv:

Ајде нека ни е со среќа конечно и ние од Б да добиеме некој денар 12 000. Среќни првомајски празници!!! :ojea:

Јас сум од старите корисници на стипендија...само 4 рати ви се исплатени ? јас досега имам 3 примено... ?!?П!?П!

Ајде нека ни е со среќа конечно и ние од Б да добиеме некој денар 12 000. Среќни првомајски празници!!! :ojea:

Сакаш да ми кажеш дека имате стипендија добиено? и колку рати му се фаќаат 12 000?

Потврдено и кај мене ( од Стопанска банка ) има. Нови корисници тип Б - 12 000 денари т.е 4 рати :vozbud::vozbud::vozbud: Таман на време :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom