Stillissimo

• Креатор на темата Ece
  • Време на започнување

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
itar pejo напиша:
.....и приметив едно како може ни една од нашиве јавно личности да го задоволи вкусот на тие незадоволници за никој немаат добар збор кажано
Не заебавај, после изборот за песна на евровизија коментираа кој како, ово оно... и баш Каролина ја истакна ко онака секогаш "скоцкана", пошо соработуваат, не за др. :pos2:

Иначе емисијава не е ништо посебно, едино шо ми остави впечаток кога Боки 13 го отвори неговиот плакар "само за нас" сум се помочала од смеење :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
we all hate caci pakovska! :) а емисијата ја имам видено два три пати и ме нервира тоа што некои грди и исфрустрирани суштества си даваат за право да даваат коментари (поточно цело време да критикуваат) некои јавни фаци...сеа утки во облека нормално дека постојат, али овие го претераа со оцрнување...али закон ми е најавната шпица или како и да се вика тоа... How do I look ? Very good. :):):)

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
Убаво е да се гледа една таква емисија,емисија за мода,стил,помодарство,ватевер,али да не е со таа некоја си доза на малограѓанштина. Ја гледам емисијата кога можам,и можам да кажам дека драгата Цаци Паковска е прилично антипатична особа,која има далеку поголема смисла за мода од драгиот Ношпал,но која и сама понекогаш прави утки(како минатиот пат да речеме,кога носеше свечена тоалета,а немаше никаква потреба),а притоа се осудува освен стилист да биде и моден критичар,за чии критики поедни пати е во право,а поедни пати и го тупи.

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Три пати Уаа за Цаци Паковска!
*Уаа
*Уаа
*Уаа
:vozbud:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
respekt za emsijata ja cenam i ja sledam :)

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Е да бе, саде Цаци ми фалеше у животов да ме учи мене што е мода, е*аго...:puka: Се извинувам, ама... Така е.
"Во Милано вака, во Париз онака..." И тоа "ш" - то кога ќе и` го слушнам... Аргх..!!! Хејт хр...!!!:utepan:

Не ми се допаѓа емисијата. Сум ја гледала неколку пати, идејата е многу добра, но не и реализацијата.
Прво, жената нема благе везе со поимот "водител на ТВ емисија". Второ, не знае да зборува. Никаков речник, ни дикција, ни ништо! Без разлика што емисијата е наменета на модата, треба да изгледа и звучи пристојно. Не знам чиј е текстот, (најверојатно нејзин), ама е натрупан со зборови кои ни самата не знае што значат. И имам впечаток дека се замислува дека е многу повеќе од она што навистина е. Која ја знаеше неа до вчера?
И у крај краева, која е бе она да критикува се` и сешто на естрадата?! Освен Каролина, се извинувам.

Патетична е.

Член од
4 март 2007
Мислења
32
Поени од реакции
0
се согласувам Цаци Паковска е нај себелубивото суштество на цела планета.А да освен таа самата и Каролина знае убаво да се облекува(зосто таа и е стилист).Идејата за таква емисија ептен ми се допага ама не и Цаци.
Сум ја гледала еднаш и никогаш повеке.

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Ја имам фатено емисијата неколку пати интересна замисла...али Цаци неможам да ја гледам уште од пвиот момент кога се појави на телевизија и не и лежи таа улога.Не ја сметам за некој којзнае каков стилист фура еден исти стил и шо е најжално сака да им го наметне на сите, а башка и нејзниниот бутик го имам посетено неколку пати и ретко нешто да ми се допадне

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
ах го мразам ова таа шублерката коа ја видам

N

NightFuneral

Гостин
Emisijata e Piece Of Shit,mi ide na zivci,osobeno taa CACi koja ni sama ne moze da si go izgovori imeto,zimi se koga bi ja videla bi i pljuknala u faca,i so taa belata kosula so ja spomnuva u sekoja emisija"Sekoja zena mora da ima bela kosula u svojot plakar".Bi ja zgazila!

VORTEX

Кафански човек
Член од
10 мај 2006
Мислења
673
Поени од реакции
1
Кога ќе ја видам таа водителката ми се СЕРЕ(знам знам извинете ама стварно МИ СЕ СЕРЕЕЕЕ) на ништо не и личи емисијата плус малце може некои поинтересни содржини да разработи многу е шаблонска емисијата

pinky**

..all over again..
Член од
16 декември 2005
Мислења
383
Поени од реакции
4
Za Caci ne znam mnogu i zatoa ne ni zboruvam ama znam deka taa i e stilist na Karolina .I vrsi dobra rabota..Go obozavam stilot na Karolina!!

Член од
16 март 2007
Мислења
317
Поени од реакции
20
Sum ja gledala nekolku pati, i i pokraj toa sto mi se dopaga stilot koj go nametnuva Caci Pakovska, vo emisijata ne mi se dopaga toa sto premnogu go nametnuva nejziniot stil, a kritikuva se sto e nadvor od nego. Sekoj ima svoj stil i iako normalno javnite licnosti mora da vnimavaat na izgledot, sepak ne treba tolku agresivno da se nametnuva so nejzinoto mislenje.
Treba da dade i po nekoja pozitivna kritika, mislam redno e!

Тањушка

pretty mama
Член од
17 јануари 2006
Мислења
365
Поени од реакции
29
Скулгрл напиша:
Трето.Стајлингот на Цаци е одвратен.Таа нашла да критикува други,а самата изгледа како строга фригидна нацистка.
:pos2: Оф мори мајко:pos2: . Се изнасмејав, имаш право :zver: .

Инаку, има вкус девојката, не е сељанка, убав имиџ и` пронајде на Каролинка, ама самата таа не ја бива за водителка. Јазикот и` е лош, изговорот уште полош, а гласот најлош. Кога ја слушам, ми се чини како да зборува девојче од прво одделение.

D

Delux

Гостин
Цаци ќе кажва за стил...леле шлаканица ќе си удрам,жими се:music5:

Kajgana Shop

На врв Bottom