Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Уште сат и 40 минути.
На 8 саати ли ќе се мења daily, flash sales?
Сакам Скајрим да ја лапнам конечно, како би ме посоветувале, дали да ја земам у прва прилика или да ја чекам на CC, flash, daily :D

Последно уредено:
GTA ја пазам како лав што пази газела. 30% попуст е малце, + тие Cash Card. Не ми требат тие. А играта само си стое $60. :facepalm:
Ќе гура повеќе од 30%, така?

GTA ја пазам како лав што пази газела. 30% попуст е малце, + тие Cash Card. Не ми требат тие. А играта само си стое $60. :facepalm:
Ќе гура повеќе од 30%, така?
Да, само не годинава :D
25% попуст на штотуку излезена игра е премија. Проблемот е што иде во пакет со шларк картите.
Од друга страна ако планираш да ја плешиш онлајн (а кога веќе ја земаш оригинал нормално дека ќе ја играш), тие картите ќе ти завршат огромна работа, поготово во почетокот кога немаш пари за муниција, коли, станови и сл.

Бизнис.
Педери се праат нешо Rockstar...

Значи фактички играта не е на sale. Точно си е $60. Тоа со Cash Card е на попуст. Зголемено на 80$ па ко бајаги попуст 30%.

Последно уредено:
Бизнис.
Педери се праат нешо Rockstar...

Значи фактички играта не е на sale. Точно си е $60. Тоа со Cash Card е на попуст. Зголемено на 80$ па ко бајаги попуст 30%.

Сигурно имаат по некој(а) Македонец/Македонка во Рокстар, можеби некој(а) од Техномаркет.

Ние сме генијалци на полето на попусти, а Техномаркет се нашите шампиони.

Ние сме генијалци на полето на попусти, а Техномаркет се нашите шампиони.
Баш не е нешто што треба да се гордееме али ај.
5e56c31fcf3f3fe6a46679b9676faf36.jpg

Ова го пробуваат. Ама тешко дека ќе успее.

сега за сега попустите се екстра тапа, а и не ни очекував нешто екстра зашто најдобриот попуст е за божиќ и нова година каде буквално се наоѓаат добри игри за ситно.

Што е работава бе, не можам ни една карта да ставам на Market, цело време ми искача
We were unable to contact the game's item server. The game's item server may be down or Steam may be experiencing temporary connectivity issues. Your listing has not been created. Refresh the page and try again.
А играва со роботчињата багната е цела, не вреди за ништо. Кога еднаш ќе го средат Steam-ов да нема вакви заебанции ја не знам, пари не знаат ни самите колку имаат а најосновна функционалност не можат да средат.

Лапај си Witcher 1 и 2 за џабе :D
Исто си ги земав L4D 1 и 2 исто џабе.
Уште Скајрим ми остана, и то ќе да е од мене за летово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom