Steam: Официјална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Што е работава бе, не можам ни една карта да ставам на Market, цело време ми искача
We were unable to contact the game's item server. The game's item server may be down or Steam may be experiencing temporary connectivity issues. Your listing has not been created. Refresh the page and try again.
А играва со роботчињата багната е цела, не вреди за ништо. Кога еднаш ќе го средат Steam-ов да нема вакви заебанции ја не знам, пари не знаат ни самите колку имаат а најосновна функционалност не можат да средат.
Не знам искрено, сите досеа ми се испожалија за играва, ја еве моментално си терам супер,
втора игра почнавме пред нецел саат и моментално сме едно 150 левели кренати :D

Не знам искрено, сите досеа ми се испожалија за играва, ја еве моментално си терам супер,
втора игра почнавме пред нецел саат и моментално сме едно 150 левели кренати :D

Сега и јас играм за саат време до 171 левел сме ама проблемот е што има многу лаг а додека да влезеш во игра саат време ти треба зашто вади ерори.

Кога звршува steam sale?
За да чекам последен момент.

22 Јуни, гледај Daily & Flash Sales. Ама неверувам да ја дадат под 25% попуст.
Секои 8 саати се мењат, така?
Бар ако не GTA ке грабнам некоја постара. Со другар ги меркаме Splinter Cell Conviction или Blacklist. Нешто за co-op.
Или Ghost Recon, такво нешто.

Пазам ги од Wishlist ако паднат цените, зимам.

Секои 8 саати се мењат, така?
Бар ако не GTA ке грабнам некоја постара. Со другар ги меркаме Splinter Cell Conviction или Blacklist. Нешто за co-op.
Или Ghost Recon, такво нешто.

Пазам ги од Wishlist ако паднат цените, зимам.
Флеш ти се на 12 сата, Дејли 24.
Јас си земав Л4Д баш ради тоа ко-оп, а и вчера се оствавив на неа. Ако сакаш да се релаксираш на игра, пушташ Л4Д зимаш рафали и си рокаш зомбиња :D

Флеш ти се на 12 сата, Дејли 24.
Јас си земав Л4Д баш ради тоа ко-оп, а и вчера се оствавив на неа. Ако сакаш да се релаксираш на игра, пушташ Л4Д зимаш рафали и си рокаш зомбиња :D
L4D беше free едно време на steam. Ама тоа на стариот акаунт што неможам да се логирам пошо бара го кодот што го праќа на емаилот, а на тој па ич неможам.
И нов акаунт нов емаил, се.
Сега додаде 10 долари (600 денари) на овој акаунт и планирам една или две да земам. Па ќе видиме. И тие flash sales ги пазам ;)

Ја кецот го имам играно, олдтајмер игра е, не умира. А двојката ја немам играно, за 4 евра и двете ги земав. Ќе ја пробам деновиве и двојката.

Ја кецот го имам играно, олдтајмер игра е, не умира. А двојката ја немам играно, за 4 евра и двете ги земав. Ќе ја пробам деновиве и двојката.

Igraj gi witcher bre, sto cekas uste? :D

И ја ја земав на тоа што беше free што го спомна [-_-]
Ама обавезно со друштво на скајп или нешто, супер игра е тоа за co-op :D

Igraj gi witcher bre, sto cekas uste? :D
Brat samo sto se vrakjam od polaganje :D Ama gi sjebav ispitive, sega go stavam pivceto da se ladi, dodeka se simnue Witcher.
sv_sociallife 0
И ја ја земав на тоа што беше free што го спомна [-_-]
Ама обавезно со друштво на скајп или нешто, супер игра е тоа за co-op :D
Zatoa i ja zimam na Steam, a ako ima zainteresirani moze i ovde od kajgana da prezivuvame na L4D.

Има шанси CS:GO и Payday 2 да паднат уште или тоа е што е?Немам пратено steam sale до сега незнам како се движат работите.

Има шанси CS:GO и Payday 2 да паднат уште или тоа е што е?Немам пратено steam sale до сега незнам како се движат работите.
Под 5 никад не паѓа CS:GO на стим сале , толку највише мислам дека му е

Brat samo sto se vrakjam od polaganje :D Ama gi sjebav ispitive, sega go stavam pivceto da se ladi, dodeka se simnue Witcher.
sv_sociallife 0
Ја ги заебав, ќе ги полагам у Август. Сеа Summer Sale и E3.
Добро е што ме потсети на Payday 2. Прашав еден другар да ја земеме и ако се согласи, мош ќе се дружиме :D ако некој игра од вас

Под 5 никад не паѓа CS:GO на стим сале , толку највише мислам дека му е
Последнава година да. Претходно увек беше 75% офф.. чак едно време и 80% беше.
Е сега ради читерите не ја пуштаат под 50%, али таа стартна цена од 50% офф дава колку-толку надеж дека би ја пуштиле уште некој процент плус.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom