Steam: Официјална дискусија

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Posle podolgo vreme probuvam da se konektiram na mojot steam account i mi bara nekoj acces code sto mi bil praten na email, a na mail nemam nisto, nekoe care?
Ако имаш штиклирано Steam Guard ондак при секој обид за влез во Steam од друг компјутер акаунтот ќе ти биде блокиран и ќе ти биде пратено код (тој access code што го збориш) на мејлот што си го навел. Провери си кој мејл го имаш ставено да комуницира со стимот и провери си во junk фолдерот. Ако нигде не можеш да го најдеш тој код ондак би претпоставил дека некој ти го хакнал мејлот, па после тоа и стимот.

BTW, кога почнува summer sale?

Член од
4 мај 2012
Мислења
83
Поени од реакции
19
Сакам да ја купам Left4dead2,но незнам како,и со каква картичка.Јас сум малолетен па кажете како да направам некако преку моите родители.

Vargo _online

プレイステーション3
Член од
1 мај 2010
Мислења
492
Поени од реакции
59
Сакам да ја купам Left4dead2,но незнам како,и со каква картичка.Јас сум малолетен па кажете како да направам некако преку моите родители.
Јас зимам со VISA Electron......али можеш и со VISA или Master

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Дали навистина од 14-ти Јули ќе има попуст и на Counter Strike 1.6 ?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
А информации од кога до кога ќе трае попустот..
Распродажбата трае една недела. Во нејзиниот тек има т.н. daily deals, каде што неколку одбрани игри се нудат со прилично голем попуст (обично од -50% до -75%), и игри кои цело време се нудат на попуст.
Препорачливо е да чекаш дури играта не биде daily deal, за да можеш да ја купиш најевтино што можеш, освен ако не се работи за последниот ден од summer sale.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Распродажбата трае една недела. Во нејзиниот тек има т.н. daily deals, каде што неколку одбрани игри се нудат со прилично голем попуст (обично од -50% до -75%), и игри кои цело време се нудат на попуст.
Препорачливо е да чекаш дури играта не биде daily deal, за да можеш да ја купиш најевтино што можеш, освен ако не се работи за последниот ден од summer sale.
Фала за информациите брат ама јас прашав од кога ќе почне попустот..

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Фала за информациите брат ама јас прашав од кога ќе почне попустот..
Уште не се знае кога ќе почне распродажбата, а ако прашуваш конкретно за CS 1.6, тогаш уште помалку. Почекај некој ден да почне, ќе биде објавено сегде на нет.

Член од
4 септември 2010
Мислења
1.513
Поени од реакции
1.442
Уште не се знае кога ќе почне распродажбата, а ако прашуваш конкретно за CS 1.6, тогаш уште помалку. Почекај некој ден да почне, ќе биде објавено сегде на нет.
Секој ден го отварам сајтот :D
Се чека тој момент.. Иначе немам CS и досадно ми стана си инсталирав Cracked Steam :D
Имам еден другар 3 години го користи кракираниот и мн. е задоволен како орг. е.. Си направил да може да додава пријатели..

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.231
Поени од реакции
337
Секој ден го отварам сајтот :D
Се чека тој момент.. Иначе немам CS и досадно ми стана си инсталирав Cracked Steam :D
Имам еден другар 3 години го користи кракираниот и мн. е задоволен како орг. е.. Си направил да може да додава пријатели..
The epicnes of this..priceless

Kajgana Shop

На врв Bottom