burn84
Говорете Македонски
Имам една пријателка со која што сум близок и разговараме за многу работи отворено. Но со неа нити сум pравел нешто нити имам намера затоа што не ми се допаѓа...а повеќе од една другарка не ми треба

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ми се нема случено такво нешто од причина што јас другарките ги третирам само како другарки па колку и да сум осамен и депримирам никогаш не би им направил ништо посебно освен кафе и моабет...
Вака значи, да расчистиме една работа, во најдобар другар не сум се заљубил, али у најбоља другарка да.
![]()
Пази сега, убава ствар е тоа (барем од моја гледна точка зошто еве од тогас 6,5 години сме заедно) али треба да пазиш да не помешаш занес со заљубување. Е ако ова ти се деси, тогаш немаш ни другарство, ни љубов.
И уште една ствар: рачунај дека у врска и другарот (во твојот случај) комплетно поинаку ке се однесува, пошто ќе има сосем поинаква перспектива на гледање на работите - НАЛИ!
Али сто знам, на крај краева друкшие е од обична врска.
Ne ne sum se zaljubila ama toa mnogu cesto se slucuva.A bas bi sakala d se zaljubam vo drugar zatoa sto taka znam so coek e i polesno ke odlucam dali si odgovarame ili ne.