Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

• Креатор на темата Креатор на темата *Smurfette*
  • Време на започнување Време на започнување
Јок, ако сум ти удрила етикета пријател, толку е.
Ако сум сакала да ти правам други работи и пред тоа, онда, ќе биде нешто од тоа.
:plet:

Нема шански доколку ми е најдобра пријателка тоа и останува... ставам граница меѓу пријателство и девојка :) затоа не ми се случило и нема да ми се случи

Ма нема шанси... имам другар со кој постојано сум заедно, веќе 6год., и да се заљубам во него - no way:nenene:

Па...има другар со кого цел живот сум заедно и мислам дека знае повеќе детали за мојот живот него ли било ко друг.Јас сум во среќна врска исто и он.Дури јас него го гледам како геј френд, бидејќи секогаш ми давал совети за се.И неможам д замислам да иам нешто со него..

Многу тешко од причина за кога ќе се разделиме најдобрата другарка никогаш да не ти прозбори... Сепак има милион и една девојка и не мора баш со најдобрата другарка да одиш.

Многу тешко од причина за кога ќе се разделиме најдобрата другарка никогаш да не ти прозбори... Сепак има милион и една девојка и не мора баш со најдобрата другарка да одиш.

Хмм малце сурово но сепак вистинито се согласувам со тебе :)

The Friend Zone

Значи, збориме за ситуацијата кога на машкото и се допаѓа девојата, а таа (не се пали на него зошто) го смета за другар. Улогите можат да бидат и обратни.
Сте биле ли некогаш во ваква ситуација? Сте ставиле ли некогаш некој/а во Friends Zone? Кој e излезот од оваа ситуација?
Искуства, мислења, ставови....
повелеле
friend-zone-demotivational-poster.jpg

So najdobriot drugar znam deka nisto nikogas nema da se sluci. Se gledame kako brat i sestra taka da nema sansi nekogas da pomislam na nego vo druga smisla. Inace jas odma razgranicuvam koi mi se drugari a koi nesto drugo.

Па и немам некој најдобар другар па да се заљубам во него:icon_lol:Инаку можно е зошто да не иако после тоа може да се уништи другарството:nesum:

јас имам другарка... и се дружиме многу....
и си давамек комплименти за надорешен изглед се...
и еднаш демек си викаме ај да се бакнеме во уста убаво...
и кога ссе бакнавме... двајцата одма се тргнавме... пошто глупо е чувството
it was weird dude...:toe:

Не... засеа не... само ко другар го гледам:kesa:

Ако почнам да разглабам сеа на оваа тема 3 страни нема да ми стигнат...Да ми се има случено и тоа сега ми се случува и моментов...Јас умирам по другарка ми, она ме свиѓа мене, ама и двајцата сме водени од она да не расипеме другарство, ептен сме приметливи кој што сака...

не бе нема шанси се знај кој е другар е другар се знај то ... не можам сеа по 5 години другарство да ми текни ај сеа ја сакам другарка ми ... нема смисла

Може да се деси у почеток на другарство... ако се деси ондак се пробуе нешо ако не ништо... ама со некоја шо ми е одамна другарка... ноу веј! пример еве уште се дружам со другарки од основно и се знам по 10ина години со нив и ко сестри ги глеам :) Дури и убави другарки ама сепак ко сестри ги глеам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom