Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Плачам редовно ко пратеничка плата и баш ми е кул. Најмногу на социјални теми, најмалку на љубовни. Последен пат пролеав 2-3 солзи денес на Menace 2 Society, а на 7 Pounds не можев воздух да земам 15 минути.

006588.jpg

:back:

На Lion King кога бев помал. А сум се натажил на Lord of the Rings кога Фродо мораше да си замине на крајот.

се здробив од плачење на Men in Fire кога главниов ќе иде у замена за девојчето.. :icon_frow:icon_frow:icon_frow
песната, моментот, мостот.... кога и да го гледам плачам....

На Титаник и Last Song :place:

Тие солзи што ги пролеав на вториот дел на Mr. Bones никогаш нема да ги заборавам :)))

Што е со Hachiko,сите на него... мора да го гледам :)

А досега, не :)

Ако сакаш животни, ако си имал некое милениче до сеа, нема теорија а да не пуштиш солзи на тој филм...

Hachiko и 7 pounds од тие што ми текнуваат сеа, има и некој друг ваљда...

....добар избор :smir: :helou:
Општо земено многу плачам на филмови, знам и на комедија да се расплакам :pos2: Сакав да ги издвојам овие два ама Серпико и кукленце ме превариле :)

Titanic - класика, минимум 15 пати го имам гледано и секој пат плачам

Sweet November - Charlize Theron, Keanu Reeves

City of Angels - Meg Ryan, Nicolas Cage

Patriot - Heath Ledger, Mel Gibson

сега брзо го гледав Helen of Troy како ме трогнале последните 2-3 сцени се изнаплакав
Sweet Novembar navistina mnogu tazen film sega brzo go imav gledano onaka mi bese dosadno i mi go preporacaa i nemislev deka toolku mnogu ke se naezam ama samo na krajot mi se nasolzija ocite na scenata kade taa zamina(i si vikav uff kucka sto mu napravi :) ) inace titanic nz dali nesto so mene ne vo red :S alii voopsto ne mi dojde na placenje.
Inace drug film na koj sum pustil solza vistini ona(a ne sum takov i bas samiot si se zacudiv kako e mozno) filmot e LakeHouse so Sandra Buloc i Keanu Reeves.Inace meraklija su za romanticki drama ostp za drami zatoa sto nekoi i nemaat happy end i samo ja odslikuvaat realnosta od vistinskiot zivot pa takov film e Remember Me misla deka Robert pattinson glumese vo nego i isto A walk to remember(knigata bila mnogu dobra vo slobodno vreme sakam da ja zemam) na ovie dva filma nema sreken kraj i na niv mi se nasolzija malku ocite ama i..nekako dobro mi dojde zatoa sto treba da svatime deka vo zivotot nemozeme da imame smao ubavi momenti nemozeme sekogas da bidime najsrekni a najdobar nacin e da go svatime toa e preku filmot.E sega nekoi moze da si padnat vo mala depresija po vakvi filmovi ali toa e :) ne bi im preporacal na pomalite da gledat vakvi filmovi a za pogolemite tinejdzeri i za vozrasnite se navistina interesni

Не ми се случило и мислам дека нема да ми се случи.Језда се соживувам со филмовите,разни чуства , ова-она али солза да пуштам никад.

На 2:38 секогаш почнувам да липам...

Единствен филм на кој имам заплачено е драмата на ББЦ со Дејвид Тенант филмот за Манчестер Јунајтед за несреќата во 58.та во Минхен.Ептен ми беше тажно...:place:

До сеа на никој филм неам заплачено !! па еве еден предизвик до режисерите некаа напраат филм шо ке ме расплаче :D :D :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

момент 1:14......Полјаците го закачуваат на кука...тој вели дали ме слушаш татко....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom