Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
само еднаш ми се има тоа случено и тоа баш така само една солза
на artificial intelegence оти многу ми падна жал за тоа детенцето....

One flew over the cuckoo`s nest (Лет над кукавичкото гнездо)...сцените на крај...кога Џек Николсон ќе го лоботомираат во лудницата за да го спречат да избега...и другарот-индијанец ќе го задави со перница за да не се мачи џабе...гадни емоции...најкомплетен филм на сите времиња...тежок за гледање...

OneCheswickMcmurphyChief.jpg

displayimage.php

Тука Николсон е веќе лоботомиран а другарот му кажува да избегаат во Канада кај неговото племе...

lobotomy-cuckoo.jpg

Во овој филм дебитира Дени де Вито како тотален лудак...

oneflewoverthecuckoo.jpg

Вчера гледав еден на Сител беше мислам,италијански,мислам Парадизо се викаше...многу убав филм,со тажни сцени...:(

Cinema Paradiso, фантастичен филм. Ако не заплакал некој на тој филм, изгледа нема емоции...

Cinema Paradiso, фантастичен филм. Ако не заплакал некој на тој филм, изгледа нема емоции...

Ееее да вака се викаше филмот,го имам гледано неколку пати,и не ми е досаден,многу е убав,цел филм е таков те тера да го гледаш,уште,уште и уште.Еден од најубавите филмови за мене...
Глумците глумат со многу чуства,како навистина да се дешава се тоа,перфектни глумци...:smir:

Знам да заплачам најмногу на романтични филмови.
Последно плачење - A walk to remember :cry: :cry: :cry:

На оваа сцена на филм кој што е правен според вистинска приказна. Одлучна глума на Дензел Вашингтон кој што глуми телохранител и кој ќе си ја изврши работната задача професионално иако цената што треба да ја плати е преголема:

Pa obicno ne placam na filmovi,ama mnogu me ima rastazeno filmot love actualy i edna epizoda od edna serija.

може не плачам ( на цел глас ) ама знам да пуштам солза на некои филмови...
не ми текнува на сите ама знам дека најмногу сум солзел на Million Dollar Baby, Titanic, Click, Coatch Carter (моментот кога еден сакаше да се врати во тимот)...:kesa:

па не плачам ми се нема случено барем до сега

Aии, на колку филма имам пуштено солзи :):kesa:
Едно е кога во Емисијата на Серанови кога Гиле требаше да оде во Поправителски дом или како беше нзн :)
И кога се поздравуваше многу ми беше жал :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom