Сте пуштиле ли солза на некој филм?

• Креатор на темата Креатор на темата KL0$AR
  • Време на започнување Време на започнување
Имам изгледано милион филмови и не паметам дека сум пуштил солза на некој. Онака ептен тешко ми падна во моментите кога го убија братот на Едвард Нортон во American History, значи 5 минути наназад се осеќаше дека ќе се деси такво нешто и во моментот кога го убија ме скина срцево :)... сериозно.

Не сум пуштил солза .. али најтажен ми бил Braveheart ..посебно сцените кога ќе ја заколат жена му на Валас и кога ќе го измачуваат на крај заедно со музиката .:( ... многу е тажна музиката ..само James Horner може тоа да го изведе

а да и како ЧНМ тешко ми падна кога го убија брат му на Нортон во American History x

:(

На Rush Hour пуштив солзи:)

Плачев на Dead man walking.
Oкеј стварно можда го заслужи то.....ама тажно беше на крајот.Се турив од липање!
Многу добар филм.

Вечерва пуштив солза на ТИТАНИК - совршен филм

Ко помал кога го гледав филмов пуштав солзи ама овој пат кога го гледав малку смешен ми беше сите се обидуваа да се спасат оние музичарине свират...

Турските Иранските и руските филмови се многу емотивно правени (некој би рекол Патетични) но има и американски добри филмови а златното време на Холивуд создаде ремек дела каде се пазело на секоја реплика, кадар, и секогаш имало морална порака, и денес се прават добри филмови но ретко.

немам пуштено солза колку што памтам до сега, инаку еден од потажните така што ме трогнале е Титаник, сега го гледав во петокот. И уште еден филм само не ми текнува на името ама беше нешто како едниот син се губи па го наоѓаат после неколку години голем, и стварно имаше многу тажни сцени во филмот

Уф немам плачено на филм до сега ама дефинитивно имало филмови кој ме "сецнале" и да не бев вакво бесчуствително гомно можеби и ќе заплачев.Некои од тие филмови се:

1.American History X
2.Man of fire
3.Cinema Paradiso
4.Bravehearth
5.The last Samurai
6.The Green Mile

Имам пишувано и предходно на темава дека многу плачам на филмови. Досега најмногу плачев на Тристан и Изолда, а сега во петокот главата почна да ме боли од плачење на филмот Титаник, прекрасен филм...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom