I
IBIZA SOUND
Гостин
sekako deka da ako voopste postojat deneska vistisnki prijateli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас често се прашувам дали постојат вистински пријатели. Во 21 век дури и пријателството е поради корист, ќе те искористи за едно, за друго и ако си подобар, поуспешен од него/неа ќе ти завидува ќе почне да ти лепи етикети, ќе смислува лоши приказни за тебе. И живти искреното пријателство.....sekako deka da ako voopste postojat deneska vistisnki prijateli
А ти си од „првиот“ тип?
И јас правев така, најдобриот пријател ми е најдобар и оставав другите да кршат глава, но кога ме разочара „најдобрата другарка“ си останав некако сама xD немаш во некој друг стекнато поголема доверба и не можеш да кажеш што те мачи. И во ваква ситуација настапува осаменоста додека не најдеш друг нов најдобар пријател xDСекако, и тоа многу пати.
Само имам некоја вродена дарба to not give a shit за тие што ми се пријатели.
Најдобриот пријател сеуште не ме е разочарал и затоа ми е најдобар. Другите едноставно можат да кршат глава.
Највише ме разочаруваат кога сите се летви пијани и коа треба да ги носам по дома ...многу е заебано то ...![]()
![]()
Па добро има случаеви кога и они ме носеле , ама не знам дали се разочаруваат од мене кога ме носат дома барем до сега ми се немаат пожалено хахахЗаебано е, ама се дешаватноси ги по дома за утре-задутре и тие тебе да те однесат... да не се разбудиш во некоја провалија
![]()
Па добро има случаеви кога и они ме носеле , ама не знам дали се разочаруваат од мене кога ме носат дома барем до сега ми се немаат пожалено хахах![]()
![]()