Стартува изградбата на втората градска плажа

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Сакате летово од една до друга плажа такси служба да правиме? Исплатлив бизнис, може и ако земеме подобро глисерче нов олимписки спорт да извадиме, скијање на гомна.

Јас мислев ќе не влечат вмровците на грб,нешто како рикша,само што ќе имаме и камшик во нас. Се со цел да ни се допаднат плажите.

Градско собрание за плаживе отвориле и нови работни места...во огласот стои....дувач на песок од газ и меѓу препони...

Не ми е воопшто мака. Сериозно :-), ми го руши секој филм погледнот кон реката ;)
а имаш видено сека како изгледа тој дел од Вардар? Као Либија после каменувањето од Нато.

и Шибеник денес доби прва градска плажа
Е сеа, кој ни’ е крив што немаме море:P

Кул, со цел памет го споредуваш Скопје со Шибеник?

А не сте помислиле дека има многумина кои сакаат да ја добијат и втората градска плажа во Скопје?

па да на другиве плажи се бара место плус па затоа прават друга у право се у право се :tapp:

Не сме помислиле колку сме себични. Има некаде референдум за втора плажа? Впрочем како би се пресметало многумина и малкумина? Или од гужвата на прва плажа?

Прво првата нека ја размонтираат оти локацијата погрешна

Е после Охриѓани немале туристи , е ке немате кога Коце Бич ви ги зеде туристите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom