Старите добри хумористични серии

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
sch00lGirL напиша:
Слободно ставајте и сликички,цитати и се друго што ќе најдете за серииве...Носталгија ме фати по нив еј! :poss:
А зашто те фаќа носталгија?
Fools and horses се дава на TV4 и Falwty Towers се дава на Alfa...пола од нив значи уште ги има

I mene istite mi se dopagaa.Alo alo pred se ama i Fools and horses.Ama vtorive nekako ne gi sledam bas na Alfa zasto obicno ne sum doma vo toa vreme koga gi davaat.

Никој не ја гледал 'Absolutely fabulous'?:nesum:

sch00lGirL напиша:
Никој не ја гледал 'Absolutely fabulous'?:nesum:

Сум гледал и мене воопшто не ми е смешна. Дури и ме нервира некако...

Emma напиша:
Ovie dve!!! Ama sepak "Allo, allo" mi bese najbolji. Sakam pak da ja davaat...!!!:vozbud:

Леле боље нека не ја даваат пак. Последниот пат серијата траеше цел саат... 20 мин што си трае сериајта и 40 мин реклами.

B00004WZZR.02.LZZZZZZZ.jpg
Jas ovaa serija ja pratam momentalno.

'alo alo' i 'tretiot kamen od sonceto' mi falat mnogu!

Јас овие серии не ги гледав многу,многу,а носталгија ме фаќа кон Случки од животот,Комедијанти,Женски оркестар...и многу други од тоа убаво време...

Only fools and horses Хихи хаха хихи хаха го имаше на алфа

Allo,allo имам гледано еднаш , двапати

Гуд Њуз.

Јас успеав да се доберам до некои од наведените серии. Се работи за: Fawlty Towers, Monty Python's Flying Cicus и Mister Bean. ДивИкс формат се, на повеќе ДВД-ја

Кој сака нека повели... :)

Only fools and horses и Black Adder се ненадминати...прв пат ги гледав пред 16 години на ТВ Загреб во бившата ни држава и беа хаос...исто така одлични се и Fawlty Towers и Allo,Allo а за Монти Пајтон и компанија ич не правам ни муабет бидејќи се ненадминати и се надвор од конкуренција и серијалот а поготово филмовите....со еден збор ЦАРЕВИ

Ова се легендарни серии што никогаш нема да ја изгубат актуелноста, за разлика од денешниве инстант американски срања полни со чешки финти кои никогаш нема да ме насмеат од срце.

Ги почитувам и ги сакам сите, но Black Adder и Only Fools and Horses ми се омилени. :icon_cool

princess напиша:
'alo alo' i 'tretiot kamen od sonceto' mi falat mnogu!

ALO ALO се наоѓаат али само до втора сезона (ако некој ги има до крај кажувајте) а Третиот камен ги има сите сезони и тоа со одличен квалитет. Барајте на било која од познативе торент датотеки или на ед2к линкови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom