Старите добри хумористични серии

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
only fools and horses и blackader se најзакон хумористични серии за мене.стариот добар англиски хумор никогаш не умира

alo,alo stvarno bese zverska serija na taa da puknes od smea! a isto taka zakon e i monti pajton

Хмм, доста занимлива ми беше и австралиската "Mother and son".
Ја имаат репризирано неколкупати на националнава тв.
Се сеќавам дека станував во 6,30 само за да ја гледам:vozbud:

Allo Allo e predobra serija... Do sega ja imam gledano mozda 5 pati... I stvarno ne moze da mi dosadi, NIKOGAS!... Posebno 3-6 sezona.

Ја обожавав „Ало Ало“! :vozbud:

Od Fawlty Towers

Basil: Did you ever see that film, "How To Murder Your Wife"?

Major Gowen: "How To Murder Your Wife"?

Basil: Yes, awfully good. I saw it six times...

Only fools and horses i Mr. Fawlty

:pos2:
testye.jpg

Еве нешто интересно за сите љубители на Црната Змија-неколку квизови за да ја тестирате вашата лукавост.:):)

http://www.bbc.co.uk/comedy/blackadder/quiz/

Иначе Ало Ало ја имате на ХРТ1 али во ниедно време почнува да не кажам мугри...активно ја следа ми ја чекамsd YOU STUPID WOMAN!!!:bilokojzbor:

I sitel ja reprizira AbFab vo 14:00 sekoj den... denes puknav od smeenje so Patsy i Edina :pos2::pos2:

"Alo Alo" најдобра серија шо ја имам гледано во животот, а од постарите серии покрај англиските како "Fawlty towers", "Black adder", "Only fools and horses" јаки се и "Seinfeld" i "The Cosby Show"

Најдобра серија е "only fools and horses"

според мене, подобра хумористична серија од Ало Ало немаше, и нема ни да имат. Најјак им е онај полицаецон. А, и сеа ги давет на ХРТ 1 во 7:30 некаде. :)

spored mene Only fools and horses i Allo,allo se najbolji serii.Posle niv Black adder i Yes, Minister.Ovie americkive se malku smesni ama go nemaat britanskiot humor.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom