Старите добри хумористични серии

• Креатор на темата Креатор на темата Скулгрл
  • Време на започнување Време на започнување
Bada Bing! напиша:
Гуд Њуз.

Јас успеав да се доберам до некои од наведените серии. Се работи за: Fawlty Towers, Monty Python's Flying Cicus и Mister Bean. ДивИкс формат се, на повеќе ДВД-ја

Кој сака нека повели... :)
ги барам сите серии на монту пајтон луѓето се царови (беа царови_)
кај да те најдам да ги изрезам овааа серијава the flaying circus.?

D_NazGUL напиша:
ALO ALO се наоѓаат али само до втора сезона (ако некој ги има до крај кажувајте) а Третиот камен ги има сите сезони и тоа со одличен квалитет. Барајте на било која од познативе торент датотеки или на ед2к линкови.

Alo Alo gi ima po torenti i na emule gi ima site do kraj pobaraj kjje najdesh

od ALO ALO, podegenska serija nemaat napraveno lugevo! Izglea taa im e primer za kakvi serii DA NE PRAVAT! samo prvite 2-3 epizodi se interesni zasto ponatamu SVE E CELO VREME EDNO ISTO!!! Istata finta cela serija ja povtoruvaat! KRETENI!

-={K-O-R-U-N}=- напиша:
od ALO ALO, podegenska serija nemaat napraveno lugevo! Izglea taa im e primer za kakvi serii DA NE PRAVAT! samo prvite 2-3 epizodi se interesni zasto ponatamu SVE E CELO VREME EDNO ISTO!!! Istata finta cela serija ja povtoruvaat! KRETENI!
Треба да имаш малку пософистицирана смисла за хумор за да ги сфатиш останатите епизоди/сезони.Не се за сите сериите од ваков калибар.:helou:

Да Аllo, Allo се стварно закон серија нма што алал да им е.
Него ја моментално сум нафуран на друга стара серија од 1972 MASH.
Ова една од првите хумористични сериии и можеби единствена серија која доживеала толкав успех и толку години на прикажување. 11 години, дури не FRiends не го надминаа тој рекорд. ПОголемиот број на фори се искочени токму од оваа серија, мислам додека ја гледав налетав на фори шо ги имам глеано на Friends, па дури и К-15 имаат искористено фора од тука :)
Серијава е стварно добра може некој ја глеал се даваше на А1 пред неколку години. и тоа.
Иначе ако некој сака да ја симне ја има на торренти - ДВД рипови

B000066STL.01._AA240_SCLZZZZZZZ_.jpg

Дефинитивно оунли фулс енд хирсис беше една од најдобрите

според мене, една од најдобрите комедии, Hello Hello ( Ало Ало ), точно погодени глумци кои се совпаѓаат со улогите, па затоа е и најдобра.
Цитат од серијата, од таа што беше главна на Жените:
Listen Carefully, i shall say this only once. lol. :)

Не би ја нарекол баш стара добра хумористична серија. Не е стара, а мене лично не ми е ни смешна посебно.

Mene Alo Alo mi bese epten zakon serija.

Only Fools and Horses убедливо најдобра серија било кога направена на нашава планета и пак ја даваат на Алфа и пак се мочам од смеење!!!!
Англискиот хумор бил глуп??:tapp::tapp:

Хехе и мене најмногу ми се допаѓа Фулс енд Хорсес од старите. Во принцип секој Македонец би треба да ја гледа,од едноставан причина што економско социјалната состојба на Македонија сега потсеќа на ситуацијата со Царството Енглеско во почеток на 80ите. Економски проблеми, огромен број на опортунисти, поголем дел од нив пропали случаи и слично. И све тоа смешно, доведено до апсурд. И тоа да ви'иш.:):):) Многу добри ликови морам да признаам. Омилена епизода ми е Modern Men. Никогаш на ништо од тогаш (а и пред тоа) се немам смеено повеќе.

Кога сме веќе кај нив, ги имаш итар пејко за делење?

I shall say this only once: Allo allo No.1!!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom