Stargate Atlantis

Излезе во 3:39 :)

Еј, да.. изненаден сум што до сега на темава не ја сретнав оваа вест - SG: Atlantis has been cancelled.
Abe ne zezaj, ce ja prekinat serijava. Dodusa citav nekade deka ce ja prekinat posle 5 sezona ama nekako brgu mi dojde :)

Epa sega jebi ga, ce barame posle nekoja druga serija da siminjame. Ete ima uste Lost i Heroes itn. Ce se snaogame, pa moze ce ispadne i nekoja druga serija so Stargate. Mislam deka nekade citav deka ce ima serija i so patuvanje niz vremeto preku Stargate kapijava, ama ne sum siguren za ova, da ne siram dezinformacii :tv:

Да, планираат уште една серија - Stargate Universe.. прво мини-серија (филм од саат ипол-два) на почеток на 2009та, па ако се покаже добро - цела сезона. Нешто како што беше со Battlestar Galactica.

Да, планираат уште една серија - Stargate Universe.. прво мини-серија (филм од саат ипол-два) на почеток на 2009та, па ако се покаже добро - цела сезона. Нешто како што беше со Battlestar Galactica.
Od kaj go iskopa ova be :)

Se zezam, i ja citav nesto slicno ama ova za shevron 9 citav deka ce bide so patuvanje niz vremeto. Izgleda go smenile, kako i da e ce vidime koga ce ispadne

Eve od oficijalniot sajt za Stargate Universe :)

Ce bide interesna serija izgleda. Ne mi se sviga samo sto Zemjava pak ja odvojuvaat od nastanite. Izgleda taka im e polesno :toe:

Kako i da e SF si e SF

P.S. Eve i za Stargate Atlantis nesto, za filmot sto ce go snimaat posle 5 sezona !

http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=3&id=58972&type=0

Ako saka nekoj moze da dade glas za da ne se zapira serijata Stargate Atlantis na sledniov sajt : Save-TheLostCity.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom