Ние сме сакати, па ќе те чекаме тебе за Starcraft 2.........Jas mozam da najdam torrent za site... WARNING igrata e vo .Razor 1911 i e okoly 7.18 Gb. taka da treba posaglam net ... A torrentot ne go objavuvam ovde ... MSN ??? (ili mozi i ovde?! )
Pa ako ne procihta nekoj barashe torrent...pa jas rekov deka mozi da mu dam.. inache citaj i ne praj vakvi ispadi...Ние сме сакати, па ќе те чекаме тебе за Starcraft 2.........
Не заборавиле бе, тоа договор со Nvidia гарант.Играва е еден огромен, 7 гб тежок, масивен, исполиран апдејт. Ама затоа, играва е и фантастичен пример за тоа како се прави СОВРШЕН апдејт.
А, и да, да не заборавам, сите вие кои ја имате Старкрафт 2, имате 2 опции:
1. Или не се задржувајте многу долго во главното мени;
2. Или отворете си my documents/stacraft 2, каде го имате фајлот variables.txt, кој треба да го отворите и да го копирате следново:
frameratecap=60
frameratecapGlue=30
Имено, програмерите заборавиле да го ограничат фрејмрејтот кога сте во главното мени, што може многу сериозно да ја загрее вашата графичка картица, па дури и да ја прегори.
Не, не, ќе си остане ист како и претходно, нема да имаш никакви промени, освен што ќе и' го продолжиш животот на графичката.Не заборавиле бе, тоа договор со Nvidia гарант.
Иначе боље е вака, апдејт него измислување топла вода.
Така сите Корејци ќе го бомбардираа Близард, ама сериозно.
Едит - ова и во играта ќе го ограничи фрејмрејтот?
Тие нормални ли се бе! Нетачни будали. Јас ќе ти ја нарачам за 3000 и ќе си стаам 500 денари во џеб......... (btw ова како пример, немам намера да се замарам да нарачувам за други - www.sendit.com ја има за 42 евра + 2-3 евра поштарина, стига за 7-14 дена)Играта ја има во Југотони чини 4000 денари. За C.E. незнам.
Малку скапичко е во Југотон, јас мојот Authentication Key го платив околу 2400.Играта ја има во Југотони чини 4000 денари. За C.E. незнам.