Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koa ke iskoci na torent ke si ja simensh so ima da frlash pari .... kazi mi eden asalen coek u drzavava so kupil igra Orginal a da ne e WoW![]()
NEMA xD
сакате да кажете дека никој не ја симна од RELOADED??????? Мора некој да се наоѓа![]()
Ја симнав од zamunda од RELOADED и со негов крак работи ја пушта и се ок. Single player не дава да се игра и имам проблем што не можам да направам save на campaign за да можам после да продолжам.
Некој со сличен или ист проблем?
Вчера ја пуштив со другари - никогаш не сум играл SC, па си реков да пробаме.
Првата мисија meh, втората исти курац, третата изиграна само за да се стигне до четвртата, а веќе во четвртата кога требаше 50 колонисти да извадам со камиони спори ко курац и сфатив дека уште пола саат ќе треба едно исто да се прави, ја изгасив.
Сигурен сум дека натака мисиите еволвираат и се комплицирани и интересни, ама ова првите стварно ме убија, монотони и досадни. Океј за старите SC играчи, они знаат дека доброто иде тек после, ама еве би требало да има повеќе BOOM на почеток за да се привлечат и нови играчи.![]()