Има... јас имам преку 10 оригинали. А верувам има и доста други луѓе што купуваат оригинали.koa ke iskoci na torent ke si ja simensh so ima da frlash pari .... kazi mi eden asalen coek u drzavava so kupil igra Orginal a da ne e WoW
NEMA xD
Работи де.сакате да кажете дека никој не ја симна од RELOADED??????? Мора некој да се наоѓа
Извади си од замунда крак за Старкрафт, ке видиш тамо 100 мега е + -Ја симнав од zamunda од RELOADED и со негов крак работи ја пушта и се ок. Single player не дава да се игра и имам проблем што не можам да направам save на campaign за да можам после да продолжам.
Некој со сличен или ист проблем?
кампањите се чисто онака .. колку да ти ја доловат „историјата“ прикаската околу играта ... немаат веза со игривоста во мултиплејер ..Вчера ја пуштив со другари - никогаш не сум играл SC, па си реков да пробаме.
Првата мисија meh, втората исти курац, третата изиграна само за да се стигне до четвртата, а веќе во четвртата кога требаше 50 колонисти да извадам со камиони спори ко курац и сфатив дека уште пола саат ќе треба едно исто да се прави, ја изгасив.
Сигурен сум дека натака мисиите еволвираат и се комплицирани и интересни, ама ова првите стварно ме убија, монотони и досадни. Океј за старите SC играчи, они знаат дека доброто иде тек после, ама еве би требало да има повеќе BOOM на почеток за да се привлечат и нови играчи.