(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ај саа зенит да го апнаме

Ајде честито нека ви е и вас за првата победа, па да ви се множат :) ( ептен дека 1 по 1 е 1 xD )

Еј едно прашање може?Ако го земеме Дими утре најдоцна задутре ќе смее да игра против Зенит?

Ај нека ни се множат победите:helou:
Само за тој Бербатов колку сакам да дојде толку и не сакам оти ако му го зеде местото на Тевез, САФ ќе ме многу разочара.:nesum:
Руни и Тевез се нешто неверојатно

Ех нема шанси Бербатов да биде пред Тевез, дајте голот да го видам не беше дома јас не ја гледав утакмицата.

Ај нека ни се множат победите:helou:
Само за тој Бербатов колку сакам да дојде толку и не сакам оти ако му го зеде местото на Тевез, САФ ќе ме многу разочара.:nesum:
Руни и Тевез се нешто неверојатно

И јас така мислам,ама однекаде и добро би ни дошол трансферон ба Дими.

Додека е Роналдо повреден би можеле да играме

-------------------Берба-----------------
---------Нани/Гигс---Руни----Тевез-------
-----------Керик/Андерсон-Сколс---------

Ја сега само шо си дојдов од утакмица :pos: Мораше победава да се прослави со афтер меч парти - ракија, башка се пациенти се собравме
040.gif

Искрено не ме изненади Флечер, моментално прв стрелец на Јунајтед со 2 гола :pos:
Ама битно се труди момакот!
Другиве беа онака, не на некое ниво, мислам играа колку шо треба, иако требаше да запнат повеќе за гол, два плус, ама како и да е заврши со победа и класична Милан тактика на криење на топка пред крајот, Брао Ферги ѕвер си стари!

Што зборувате Андерсон бе, нека се одмори дечкото.Добро е Флечер да се игра пак, може да заврши работа.И денес очекувам победа.Подобро ќе биде.

Ви велев јас:)
Не го гледав натпреварот, добро само неколку минути кога се смилуваа келнерите да пуштат А2.Видов 0-1 ама не знаев стрелец.Што да кажам, не гледав па да ја проценам играта, а од резултатот задоволен сум.

Еј едно прашање може?Ако го земеме Дими утре најдоцна задутре ќе смее да игра против Зенит?

Мислам дека не може зошто и за супер купот треба да се пријавуваат играчите е сеа тоа пријавувањето не знам кога е. Мислам дека сеуште има шанса да заигра ако дојде денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom