(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе ти сакаш да ме направаш мене луд или ти си луд а?Да не го терам посто и самио кажа(или некој др беше) дека медиумите ги пумпат работите и дека се видело после натпревар и тава на гостински терен да тренират????Ај 3/4 часа пред напреваро да кажеш држе вода ама после напреваро да тренират?????Сигурно се останале за нешто друго...
Ти бе глуп ли си или трењираш????? Преведи си ја реченицата од англиски на македонски, или ако не си способен најди друг! И не пишуј више глупости!!!

Абе ај доста веќе со таа тепачката, и мене досадна ми стана...

Браво,браво секоја чест на Кристијано Роналдо,и уште една добра вест,а може и ја знаете.Дека Кристијано Роналдо е најисплатен играч во Премиер Лига.А дека е најдобар според ФИФА не би рекол.Кога игравте против нас многу лесно можевте да победите ама за жал Кристијано роналдо ви промаши чист пенал на Камп Ноу.Но одкога го промаши пеналот кристијано роналдо ние потоа со сите сили ве напаѓавме но вие добро се браневте,а реваншот ќе го гледаме кај вас дома на Олд Трафордв во вторник на МТВ1 во 20:45 часот.И се надевам дека ќе гледаме добар фудбал безогелд на тоа кој ќе оди во големото ФИНАЛЕ во Москва.Поздрав до сите фанови на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД и БАРСЕЛОНА.
icon7.gif
:helou:

Ајде браво за Роналдо, заслужено, па и повеќе од заслужено.
А за најдобар млад играч, се знае ќе му ја местат на Цеск, да не ја прави онаа фаца од која ми се одмилува животот.

А од каде знаеш ти?

камо да не игра руни тоа ќе биде голема шанса за нас.

а може е и трик на фергусон го дупи у мозок рајкард за тактика. не не и 5 минути пред утакмица испаѓа руни игра хахах....

Ќе игра бе, Фергусон џабе не најави: Барселона ќе го види вистинскиот Руни. Не тропајте глупости.

За млад играч е Фабрегас.
А за Руни сеуште е неизвесно, а Видич изгледа ќе игра.

Добро бе ти сакаш да ме направаш мене луд или ти си луд а?Да не го терам посто и самио кажа(или некој др беше) дека медиумите ги пумпат работите и дека се видело после натпревар и тава на гостински терен да тренират????Ај 3/4 часа пред напреваро да кажеш држе вода ама после напреваро да тренират?????Сигурно се останале за нешто друго...
Како што останале на Ноу Камп да тренираат така и таму.

ЧЕСТИТКИ ЗА РОНАЛДО jea:jea:jea:

РУНИ Е ЗВЕР.

Ти бе глуп ли си или трењираш????? Преведи си ја реченицата од англиски на македонски, или ако не си способен најди друг! И не пишуј више глупости!!!

Типче како прво на англиски можам да те продадам а как второ и јас можам на англиски да ти напишам оти ги пукале со снајпер и тава значи оти се умрани??И ке ти кажам ти глуп си или тренбираш ја прочити си

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom