(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Добро бе ти сакаш да ме направаш мене луд или ти си луд а?Да не го терам посто и самио кажа(или некој др беше) дека медиумите ги пумпат работите и дека се видело после натпревар и тава на гостински терен да тренират????Ај 3/4 часа пред напреваро да кажеш држе вода ама после напреваро да тренират?????Сигурно се останале за нешто друго...
Ти бе глуп ли си или трењираш????? Преведи си ја реченицата од англиски на македонски, или ако не си способен најди друг! И не пишуј више глупости!!!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Абе ај доста веќе со таа тепачката, и мене досадна ми стана...

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Честитки за Роналдо!.

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Браво,браво секоја чест на Кристијано Роналдо,и уште една добра вест,а може и ја знаете.Дека Кристијано Роналдо е најисплатен играч во Премиер Лига.А дека е најдобар според ФИФА не би рекол.Кога игравте против нас многу лесно можевте да победите ама за жал Кристијано роналдо ви промаши чист пенал на Камп Ноу.Но одкога го промаши пеналот кристијано роналдо ние потоа со сите сили ве напаѓавме но вие добро се браневте,а реваншот ќе го гледаме кај вас дома на Олд Трафордв во вторник на МТВ1 во 20:45 часот.И се надевам дека ќе гледаме добар фудбал безогелд на тоа кој ќе оди во големото ФИНАЛЕ во Москва.Поздрав до сите фанови на МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД и БАРСЕЛОНА.
:helou:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ајде браво за Роналдо, заслужено, па и повеќе од заслужено.
А за најдобар млад играч, се знае ќе му ја местат на Цеск, да не ја прави онаа фаца од која ми се одмилува животот.

Член од
5 април 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
А од каде знаеш ти?

камо да не игра руни тоа ќе биде голема шанса за нас.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.097
Поени од реакции
893
а може е и трик на фергусон го дупи у мозок рајкард за тактика. не не и 5 минути пред утакмица испаѓа руни игра хахах....

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Ќе игра бе, Фергусон џабе не најави: Барселона ќе го види вистинскиот Руни. Не тропајте глупости.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
За млад играч е Фабрегас.
А за Руни сеуште е неизвесно, а Видич изгледа ќе игра.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Добро бе ти сакаш да ме направаш мене луд или ти си луд а?Да не го терам посто и самио кажа(или некој др беше) дека медиумите ги пумпат работите и дека се видело после натпревар и тава на гостински терен да тренират????Ај 3/4 часа пред напреваро да кажеш држе вода ама после напреваро да тренират?????Сигурно се останале за нешто друго...
Како што останале на Ноу Камп да тренираат така и таму.

ЧЕСТИТКИ ЗА РОНАЛДО jea:jea:jea:

РУНИ Е ЗВЕР.

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Ти бе глуп ли си или трењираш????? Преведи си ја реченицата од англиски на македонски, или ако не си способен најди друг! И не пишуј више глупости!!!

Типче како прво на англиски можам да те продадам а как второ и јас можам на англиски да ти напишам оти ги пукале со снајпер и тава значи оти се умрани??И ке ти кажам ти глуп си или тренбираш ја прочити си

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom