(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па еве победија денес :toe: имаат шанси луѓето...

Абе чоек глеаш дека со секое следно коло веќе се елиминираат што се вика тимовиве. Еве веќе Арсенал изгубија шанси освен ако некако чудесно тепаат против нас следната недела што нема да се случи. И ќе остане само челзи. Ама и нив како лани што беше ќе ги држиме на дистанца од 5 до 6 бода и готово ќе биде. Плус уште еден клучен фактор за мечот следната недела со Арсенал што го играме е тоа што ние ќе може да играме против рома со резерви, а они против ливерпул мораат со прв тим.

Утре мора да победиме! Челзи лесно го победи Манчестер Сити.
Сега само 2 бода имаме повеќе од нив, ама и НАТПРЕВАР ПОМАЛКУ!

Утре МАНЧЕСТЕР тепа 0-3 и тоа 2гола К. Роналдо и 1 гол Руни 101посто ќе биде така
ако не биде така да ме :violent1:

ja denes chelsea 1 ja igrav :) :) :) :)
optimisicki.... ali ako... koga togas ke go jadat :)

Ја мислам дека пак Манчестер Јунајтед ќе ја земаат титулата!

На мене ми е омилена екипа Барселона.А и Манчестер Јунајтед ми е омилена!

Составот пријавен за утрешниот натпревар: Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Silvestre, Evra, O'Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Tevez, Kuszczak, Foster, Pique, Welbeck.

Таман си е составот...

Нани, Флечер, Саха и Видич се повредени.
Другите се во можност за настап утре...

Составот пријавен за утрешниот натпревар: Van der Sar, Neville, Brown, Ferdinand, Silvestre, Evra, O'Shea, Ronaldo, Scholes, Anderson, Hargreaves, Carrick, Giggs, Park, Rooney, Tevez, Kuszczak, Foster, Pique, Welbeck.
Ништо не им фали добри се

Според мене, со една рака трофејот е кренат, само ќе треба да не изгубат до крајот и да се сконцентрираат на ЛШ.
Ред Девилс рул:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom