(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Таиби, Боснич, Бартез, Смит, Џемба-Џемба, Клеберсон:uvo:

Боснич и Бартез секој во свое време беа први голмани, така да не беа купени онака. Фергусон бараше достојна замена за легендарниот Шмајхел, што не го најде во овие двајца.

Смит често беше повреден, а посебно една сериозна повреда што го оддалечи од терените скоро цела година и му ја доведе кариерата во прашање, и затоа не успеа да избори место во првиот тим. Инаку многу добар играч е, барем беше...

За последниве двајца сосема се согласувам.

А Роналдо? Што ќе кажете за него? За Руни? За Андерсон? За Нани? И да не набројувам уште одлични трансфер-потези од Фергусон.

Знаете што заклучив? Дека во ова време, во овој дел од сезоната, годината и месецот, кога парче правиме, сите се љубоморни. И јас сочувствувам со нив, знам како е.

Ај сега само добро да се покаже Пике, за мене е одличен играч, треба повеќе да добива шанса, еве сега можда ќе добива.
Значи, немав респект за Рома и уште немам, така и ќе остане. За мене се минато. Ај сега и Мидлзброу да го смачкаме, добар тим се, играат мотивирано и добро против јаки тимови, ама сепак мислам дека не можат со нас. Како и останатите.

Ајде ќе издржеме Пиќе знае да одигра многу добро незнам зошто не го пушта Ферги повеќе во првиот тим тука се Ошеј и Браун имаме замена мислам дека ќе издржеме.

Може да се издржи...тие се 3-4 утакмици...како што гледав треба да се врати пред натпреварот со Челзи...а ќе отсуствува со Арсенал...поздрав!

јас манчестер си ја ставам 2-2 на тикет во сабота.
мора да им нашибаме едно 2-3 гола сигурно.

Ја би ја играл 6+, ќе ги декласираме, ако играме како што можеме и знаеме.

Јас би ја играл 2-3 ред девил, сепак да бидеме реални малце, не се Њукасл овие, да кревате кондиција на нив.

Добро, Манчестер не е Челзи ипак. :)

Можеме да ги декласираме, ако сакаме, битно е да можеме.
Па и вие можевте, ама многу мотивирани се Мидлзброу против јаки екипи.

a be dovolni ni se 3 poeni,kolku sakat neka pobedime i so 0-1 bi bil zadovolen,zasto midelsbro se nezgodna ekipa i so poslabite igraat poloso ama so podobrite igraat na nivo.ovaa godina samo od celzi zagubija na domasen teren od top 4 timovite vo anglija.go pobedija na arsenal i so liverool igraa 1-1.

Vidic steta sto se povredi ama mozese da bide i poloso. Za povreda na koleno da otsustvuvas tri nedeli spored mene se odlicni vesti.Mislam deka ke se snajdeme i bez nego i toa mnogu dobro.Ocekuvam cista mreza na narednite 3-4 utakmici a koga ke se vrati Vida sigurno ke bidat uste posigurni.Pozz gavoli:smir:

Гери Невил е во комбинација за патувањето на Риверсајд во недела. Се надевам дека ќе е на клупа и дека ќе добие шанса конечно, по една година пауза повторно да го води тимот кон уште една успешна сезона!

ja big ne bi go stavil kako starten.
bi go stavil negde pri kraj dokolku mancester vodi...
inace.. neka igra malce za mladite :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom