Не го направивме ние класа играч, Ферги го направи:helou:Abe so ste zapnale za ovoj Berbatov?Golemiot covek.Ce se izgubi vo Junajted.Pokraj Vejn Runi i Karlos Teves vi ocekuvate nesto od nego?Totenxem ke napravi odlicen biznis.Berbatov ke vi go dade za 27-28 milioni a ke go sobere Arshavin za 20mil.A Arshavin e dzver.Do dusa vas Vi treba isturen klasicen napagac.Bidejki realno Runi i Tevez vestacki se napraveni napagaci.Berbatov e takov igrac megutoa vie preku nok go napravivte klasa igrac...
Ај ај експерт глеаме дека си ама малку експертизата за бербатов ти забега. Чоекот уште во Леверкузен ли не знам кај играше претходно лом правеше еве и лани беше најдобар стрелец за тотенхем па и ако му имаш видено барем еден гол што дал да видиш каков осет за топка има чоекот ќе збореше различно. Ама ај во туѓа експертиза не се мешам велиш така мисли си.Abe so ste zapnale za ovoj Berbatov?Golemiot covek.Ce se izgubi vo Junajted.Pokraj Vejn Runi i Karlos Teves vi ocekuvate nesto od nego?Totenxem ke napravi odlicen biznis.Berbatov ke vi go dade za 27-28 milioni a ke go sobere Arshavin za 20mil.A Arshavin e dzver.Do dusa vas Vi treba isturen klasicen napagac.Bidejki realno Runi i Tevez vestacki se napraveni napagaci.Berbatov e takov igrac megutoa vie preku nok go napravivte klasa igrac...
Па и нашите млади ке сакаат да се докажат против Потсмут (или на нашки Портсмунт:pos2: ова беше да го нервирам џелатимус) па белки ке успеат повеќе да се докажат.Абе тешко ќе биде пак... Со преполовен состав увек е тешко, ако игра Бербо можда може да ни помогне.
Секако дека кај Портсмут поголема ќе е мотивацијата, желни се за докажување, ем на нивен терен, па ќе треба повеќе да се потрудиме.
Абе постар е ама веќе ја знае премиер лигата. Плус улогата во Манчестер што би ја имал би била совршена за него.Повеќе сакам да ги видам Хунтелар или Бензема во Манчестер ( би било супер ако и двајцата дојдат) отколку Бербатов. Бербатов е постар и од двајцата, но кој и да дојде ќе заврши добра работа.:salut: