(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
нели ке го дават на а1 усвари нема веза на кооо ке го дават важно ке го дават :smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Abe so ste zapnale za ovoj Berbatov?Golemiot covek.Ce se izgubi vo Junajted.Pokraj Vejn Runi i Karlos Teves vi ocekuvate nesto od nego?Totenxem ke napravi odlicen biznis.Berbatov ke vi go dade za 27-28 milioni a ke go sobere Arshavin za 20mil.A Arshavin e dzver.Do dusa vas Vi treba isturen klasicen napagac.Bidejki realno Runi i Tevez vestacki se napraveni napagaci.Berbatov e takov igrac megutoa vie preku nok go napravivte klasa igrac...

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Abe so ste zapnale za ovoj Berbatov?Golemiot covek.Ce se izgubi vo Junajted.Pokraj Vejn Runi i Karlos Teves vi ocekuvate nesto od nego?Totenxem ke napravi odlicen biznis.Berbatov ke vi go dade za 27-28 milioni a ke go sobere Arshavin za 20mil.A Arshavin e dzver.Do dusa vas Vi treba isturen klasicen napagac.Bidejki realno Runi i Tevez vestacki se napraveni napagaci.Berbatov e takov igrac megutoa vie preku nok go napravivte klasa igrac...
Не го направивме ние класа играч, Ферги го направи:helou:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај ај експерт глеаме дека си ама малку експертизата за бербатов ти забега. Чоекот уште во Леверкузен ли не знам кај играше претходно лом правеше еве и лани беше најдобар стрелец за тотенхем па и ако му имаш видено барем еден гол што дал да видиш каков осет за топка има чоекот ќе збореше различно. Ама ај во туѓа експертиза не се мешам велиш така мисли си.

Член од
22 мај 2008
Мислења
700
Поени од реакции
25
Абе тешко ќе биде пак... Со преполовен состав увек е тешко, ако игра Бербо можда може да ни помогне.
Секако дека кај Портсмут поголема ќе е мотивацијата, желни се за докажување, ем на нивен терен, па ќе треба повеќе да се потрудиме.
Па и нашите млади ке сакаат да се докажат против Потсмут (или на нашки Портсмунт:pos2: ова беше да го нервирам џелатимус) па белки ке успеат повеќе да се докажат.

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Е тоа ме радува.Го сакам Бензема најмногу од сите да дојде:)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.827
Поени од реакции
22.868
јас не знам шо ферги ке дава толку пари за бербатов а не ги дава за бензема ем детето има 20 години бербатов 27 разлика огромна

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе ви пишав еднаш не знам кој прочита. Манчестер уште на полусезона покажа интерес за него ама тој кажа. Не би дошол во англиско. Рече или Шпанско или Италјанско

bojann1

desmosedici rr
Член од
7 ноември 2007
Мислења
1.234
Поени од реакции
41
Не сте го прочитале интервјуто во целост и сте изгубиле од поентата што Бензема сака да ја каже. Најави дека ќе остане уште неколку години во Лион.

Вели дека сака триумф во Лигата на Шампионите и кој клуб ќе му го овозможи тоа таму ќе замине

The ReD DeviL

Supervisor
Член од
27 јули 2008
Мислења
135
Поени од реакции
15
Повеќе сакам да ги видам Хунтелар или Бензема во Манчестер ( би било супер ако и двајцата дојдат) отколку Бербатов. Бербатов е постар и од двајцата, но кој и да дојде ќе заврши добра работа.:salut:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Повеќе сакам да ги видам Хунтелар или Бензема во Манчестер ( би било супер ако и двајцата дојдат) отколку Бербатов. Бербатов е постар и од двајцата, но кој и да дојде ќе заврши добра работа.:salut:
Абе постар е ама веќе ја знае премиер лигата. Плус улогата во Манчестер што би ја имал би била совршена за него.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Бербатов е постар, но е докажан напаѓав во ПЛ. Ако доведеме друг (Хунтелар или Бензема), можно е да не се снајдат најдобро, додека да се прилагодат на англискиот фудбал... Ако дојде Димчо може да реди голови уште од првиот натпревар.
Харгривс и Парк тренирале оваа недела, опоравени се од повредите, меѓутоа САФ не се брза, Парк нема да игра против ПортсмуНт, а за Харгривс ќе се одлучи во недела. Нани има уште еден натпревар суспензија. Андерсон во недела се враќа во Манчестер од Олимпијадата, но најверојатно ќе биде одморен, нема да игра во понеделник. Керик и Ронладо се повредени. И така....

За понеделник мислам вака:
Ван дер Сар
Браун Рио Видич Евра
Флечер Сколс О`Ши Гигс
Тевез Руни

NanI

\Man_Utd/
Член од
14 јуни 2008
Мислења
540
Поени од реакции
2
Koj i da dojde klsaicen napagac ne pravi lom. Bidejki Fergi zapnal za Berbatov sigurno se krie nekoj golem potencijal na koj planira Ferguson vo idnina.:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom