Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу јака дискусија се разви во последната епизода на Jedi Council каде ги анализираат ликовите и шпекулираат.
The Force Awakens е темел за една нова приказна, било да е трилогија или повеќе филмови, и затоа не смее да се гледа и оценува како да се работи за stand alone филм.
Сметам дека е добро што JJ Abrams не се обиде да ни ги одговори сите прашања пошто тогаш ќе немаше со нетрпение да го исчекувам наредното продолжение за да дознаам кој е Supreme Leader Snoke, како ќе се развива ликот на Kylo Ren и дали ќе прерасне во нов fan favorite villain, кое е потеклото на Rey, каква е нејзината конекција со Luke и ред други работи.
Јас утре повторно ќе одам во кино да го гледам. Сакам да видам што сум пропуштил првиот пат и поопуштено да го гледам веќе кога знам што се случува.
Да, фан сум. Ме откри.fanboi
nema rewatch value filmot
the Disney was strong in this one, after all..
Да, фан сум. Ме откри.![]()
Ондак те пријавувам за вреѓање.Poise bese navreda.
Mene Kylo epten me potseti na Anakin, ko so rekoa epten imase Vader u nego, demek beyond saving bil..
Toj moment mi bese najdobar onaka.
Kylo mi bese prejak uste od start, I epten razocaruvanje onaka so ne go razvijaa da stane kulten.
Toj bes bese najzastrasuvacki dosea videno od the dark side. Snoke isto me zaintrigira koj e, sto e, kako Orderov dosol do tamu ali onaka...
Sepak, mnogu e jako da se vidi star wars so site stvari za koi sme sposobni, textot u zuto na pocetok u 3d e chilling. Epten spukuva.
Stvarno vizuelno bese ko so treba da bide eden takov film, ali falenje content bese turn off za mene u combo so losite dijalozi od koi use ne sum se oporavil.
You're too deep into this movie bullshit man, затоа јадеш бурек. Можеби немаше ова некоја филмска „длабочина“ или „вредност“ whatevz, али си беше класика стар ворс, исто ко сите други филмови, игрици и остало, по што се попалува фан базата, including me. Што само по себе заслужува неколку пати гледање, ја едвај чекам пак да го изглеам.Poise bese navreda.
Mene Kylo epten me potseti na Anakin, ko so rekoa epten imase Vader u nego, demek beyond saving bil..
Toj moment mi bese najdobar onaka.
Kylo mi bese prejak uste od start, I epten razocaruvanje onaka so ne go razvijaa da stane kulten.
Toj bes bese najzastrasuvacki dosea videno od the dark side. Snoke isto me zaintrigira koj e, sto e, kako Orderov dosol do tamu ali onaka...
Sepak, mnogu e jako da se vidi star wars so site stvari za koi sme sposobni, textot u zuto na pocetok u 3d e chilling. Epten spukuva.
Stvarno vizuelno bese ko so treba da bide eden takov film, ali falenje content bese turn off za mene u combo so losite dijalozi od koi use ne sum se oporavil.
Snoke = Darth Bane? too good to be true? У ваков случај Kylo Ren ќе излезе прејак негативец.Сметам дека е добро што JJ Abrams не се обиде да ни ги одговори сите прашања пошто тогаш ќе немаше со нетрпение да го исчекувам наредното продолжение за да дознаам кој е Supreme Leader Snoke, како ќе се развива ликот на Kylo Ren и дали ќе прерасне во нов fan favorite villain, кое е потеклото на Rey, каква е нејзината конекција со Luke и ред други работи.
You're too deep into this movie bullshit man, затоа јадеш бурек. Можеби немаше ова некоја филмска „длабочина“ или „вредност“ whatevz, али си беше класика стар ворс, исто ко сите други филмови, игрици и остало, по што се попалува фан базата, including me. Што само по себе заслужува неколку пати гледање, ја едвај чекам пак да го изглеам.
I used превише english stuff у мојот пост, so I'll stop now.
Snoke = Darth Bane? too good to be true? У ваков случај Kylo Ren ќе излезе прејак негативец.
Не верувам дека е Plagueis, и овие од јутуб убаво објаснија дек ќе излезе глупа каузата од претходно на Sidious & Vader...
Па гледај го оваа(истото од Тегла горе) и претходните епизоди, разгледај гo на кратко хронолошкиот ред на Ситови и афилиејтед ликови тука, сите имаат посебен бекграунд и на јутуб има лорови за секој посебно.ima neso audio od muabetive, youtube...
poso ne mi se cita
ako ima neso nalik stvarive 1001203912 things you need to know about star wars prakaj za edukacija
mi se razglabaat teorii I mene
Не ми се познати ликовите од игрите и книгите, само филмовите ги имам гледано (многу пати). За Darth Bane имам налетано како име и знам дека тој го донел The Rule of Two, но повеќе немам навлезено во тој Lore. Време е за wikipedia.Snoke = Darth Bane? too good to be true? У ваков случај Kylo Ren ќе излезе прејак негативец.
Не верувам дека е Plagueis, и овие од јутуб убаво објаснија дек ќе излезе глупа каузата од претходно на Sidious & Vader...
Многу јака дискусија се разви во последната епизода на Jedi Council каде ги анализираат ликовите и шпекулираат.
The Force Awakens е темел за една нова приказна, било да е трилогија или повеќе филмови, и затоа не смее да се гледа и оценува како да се работи за stand alone филм.
Сметам дека е добро што JJ Abrams не се обиде да ни ги одговори сите прашања пошто тогаш ќе немаше со нетрпение да го исчекувам наредното продолжение за да дознаам кој е Supreme Leader Snoke, како ќе се развива ликот на Kylo Ren и дали ќе прерасне во нов fan favorite villain, кое е потеклото на Rey, каква е нејзината конекција со Luke и ред други работи.
Јас утре повторно ќе одам во кино да го гледам. Сакам да видам што сум пропуштил првиот пат и поопуштено да го гледам веќе кога знам што се случува.
Хехе, изиграј ја Wolfenstein = исто копирање од оваа игра е целиот филм, исто Наци симболизмот и целиот "Ред" е копиран од 1984... исто така ако ти текнува у Стар Трек кецот имаше дежаву на новите со старите херои од франшизата, исто читав дека Абрамс крадел и од Ерагон и Saphira's Eggizigraj ja Kotor knights of the old republick 1 i 2 i posle kazi mi kako moze edna reciklaza na new hope da te impresionira do toj stepen da ja branis deka ne smee da se gleda kako somostoen film pa ko so da go gleam ko trailer? nemoze od tolkav lore da idat na istoto pa istoto klasika holivud govnarija