i jas ne mozam da go odbranam filmot...
ali ben solo bese jak samo ne go iskoristija najdobro
reciklaza
Ништо асолно немаше ни во него, тинејџерка во пмс, само соби уништуваше а на крај јадеше чотек од почетник.
Се скапав чекање Лук да се појави.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
i jas ne mozam da go odbranam filmot...
ali ben solo bese jak samo ne go iskoristija najdobro
reciklaza
Еби се Абрамс, оди нека те рециклираат и тебе. Поарно да гледав видео склопено од сите претходни делови. Уствари тоа гледав, само со одлични ефекти. Џон емо анакин Сноу во улога на негативец, сееекако. Насловот и ликовите се доволна носталгија, не морало и се друго.
ne mi e gledan i ne gi citav prethodnite komentari ,ne znam ama mislam deka ke upropastat eden kulten film znaci vo 70te koga izleguvaat prvite filmovi voopsto ne se mislelo na nekoi si prodolzenija pa zatoa trlogijata e zavrsena vo return of the jedaj ,golemata popularnost a pred se profit od seto toa go tera hlivood da pravi nekakvi prodolzenija . Po moe znaci jas bi napravil rimejk na prvite tri dela najprvin za da se uklopat nekako so 2 te 3 dela zasto ogromna e razlikata vo tehnologijata ali sevo ova trebase da go storat pred da izlezat vtorite 3 dela .So se odnesuva spored mene jas ne bi odel vo minatoto zatoa sto filmot imase prekrasen pocetok so otkritieto anakin ,a potoa se zavrsi kako sto sakame so 1te tri dela. uspehot stigna posle 2 te 3 dela a toa bese vrakjajne nazad no tokmu tie delovi se najdobri, Ima golema filozofija vo ovie delovi kako da kazam tuka se gleda deka ne e presuden talentot deka ambicijoznosta ne sekogas dava rezultati ,ova go pisam zatoa sto kaj nas ovaa ambicioznost e vo golem podem najmnogu vo skolite roditelite voopsto ne go gledale filmov za da svatat deka preteranoto forsiranje zanaci i krah na licnosta kolku e pogolem uspehot, tolku pogolema ambicijata, kolku pogolema ambicija, tolku poblisku do stravot od zaguba, i na kraj dobivame imperator, licnost koja gi gleda samo sopstvenite interesi alcen i zeden za mok , koi se tie, tie se :rotsild,rokfeler,bus,adolf hitler,kim jong il ,site kralski semejstva niz svetot takov e i nasiov nikola gruevski itn itn .od druga strana spokojot mirot napredokot i uspehot baraat trpenie no baraat i samopozrtvuvanost doblest koja e vo izumiranje .
Vo osnovata filmov svoevremeno ima i slina politicka poraka ako zememe predvid deka e snimen vo ekot na studenata vojna, imperatorot e pandan drugarot stalin toa e ednoumieto koe vladeelo vo sssr oviot s-em ,naredenite vojski od klonovi koi marsiraat i go otpozdravuvaat isto kako paradata na crveniot plostad itn no toa bese se do 20 vek denes vo 21 vek se e obratno proporcijonalno pandan stana NATO i Amerite nivnite izmisleni vojni i tn itn
Taka jas go gledav filmov do sea i taka go tolkuvav a ova sto sega ke go napravat so novite prodolzenija e unistuvanje na filozofijata vo filmot i vmetnuvanje na kup raboti koi ke bidat interesni ke ima sekakvi neocekuvani presvrti na veke ostvarena poenta se so cel filmot samo da e interesen da te drzi na stolot 90 min ja ima starata slava i ke pravi miljardi a od nego nema sto da se nauci.i da samo ova moram da go kazam mi se gadi koga gi gledam site marvelovi filmovi i nivnite super heroi koi se promotori na taa ambicioznost svoevremeni cak norisi gi vikam samo toa da ne mi go napravat STAR WARS golem film silni poraki si ima i neka se drzi do niv ne sakam da vidam kapetan amerika ili iron men vo likot na luk skajvoker .
Прво изгледај го, па донеси заклучок.ne mi e gledan i ne gi citav prethodnite komentari ,ne znam ama mislam deka ke upropastat eden kulten film znaci vo 70te koga izleguvaat prvite filmovi voopsto ne se mislelo na nekoi si prodolzenija pa zatoa trlogijata e zavrsena vo return of the jedaj ,golemata popularnost a pred se profit od seto toa go tera hlivood da pravi nekakvi prodolzenija . Po moe znaci jas bi napravil rimejk na prvite tri dela najprvin za da se uklopat nekako so 2 te 3 dela zasto ogromna e razlikata vo tehnologijata ali sevo ova trebase da go storat pred da izlezat vtorite 3 dela ...
Сериозно му реплицираш на ликов што успеа Star Wars да ги поврзе со Груевски?Прво изгледај го, па донеси заклучок.
Филмот не е уопште bust, напротив доста добро интро е за наредните делови, има комплетно ново сценарио напишано од Абрамс и Касдан - што е ултра тешко да се изведе за вакви култни филмови што имаат огромен сториски бекграунд, ликовите се предобро изглумени а посебно негативците се феноменални... се на се не дели ништо од претходните делови и комплетно е задржан SW моментот.
Да се каже дека е рипит со копи пејст ликови и моменти од претходните делови е смешно.. ако ги некој има разгледано SW лоровите ќе сфати дека таму се повторувaат историјата и настаните често, дури и ликовите од двете страни имаат слични карактеристики и обележја, посебно кај негативците гледајќи од Bane па се до Vader.
Па на крајот на revenge of the sith падме ги кажува имињата на лук и леја кога ќе ги роди. Иначе тоа сакав и да го кажам, ако ги гледаш новите тогаш дознаваш се и не ти е интересно во оргиналната трилогија. Можеби требаше да ги гледам како што си беа искочени, ама ми рекоа да почнам од новата трилогија и малце се изгуби филингот за оргиналната трилогија.kako znaes deka luk i leia se brat i sestra od starata trilogija? naprotiv spojlerot e pogolem ako gi gledas novite prvo. Na kraj doznavas deka se pa posle nema iznenaduvanje..
bas ke mi bide ubavo ako e dobar ke pisam otkako ke gledam sea za sea si stojam na stavot[DOUBLEPOST=1451753626][/DOUBLEPOST]Прво изгледај го, па донеси заклучок.
Филмот не е уопште bust, напротив доста добро интро е за наредните делови, има комплетно ново сценарио напишано од Абрамс и Касдан - што е ултра тешко да се изведе за вакви култни филмови што имаат огромен сториски бекграунд, ликовите се предобро изглумени а посебно негативците се феноменални... се на се не дели ништо од претходните делови и комплетно е задржан SW моментот.
Да се каже дека е рипит со копи пејст ликови и моменти од претходните делови е смешно.. ако ги некој има разгледано SW лоровите ќе сфати дека таму се повторувaат историјата и настаните често, дури и ликовите од двете страни имаат слични карактеристики и обележја, посебно кај негативците гледајќи од Bane па се до Vader.
GRUJO=PALPLATIN isti kurac razlicno pakovanjeСериозно му реплицираш на ликов што успеа Star Wars да ги поврзе со Груевски?