Despot
ВОЈВОДА
- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 507
- Поени од реакции
- 288
Јас не викам да нема навреди во национална лига, таму нека си има. То е нормално, без тоа нема да е интересно. Ама на мегународно ниво нема смисла ко ке игра репрезентација.Одведи си албанец дома за зет и не го тупи многу.Еден куп Комити неможат да кренат глава од пријави заради Албанци, а ти мене ќе ме обединуваш со турско племе да тепам бели луѓе.
Секој ден тепаат Македонци низ градот, а ти тука ќе свршуваш на еден албанец Ибраими кој игра од корист за нас.И, во Шкендија, Ренова играат Македонци, па овие потурчените не навредуваат и што?
Со тие потурчените живејш цел живот, и го делиш градот во кој живејш. Не сите се мразат ко шо зборуваш ти. Или можи повеќе ти се допаѓа името "Вардарска Бановина" отколку Македонија? Со тоа што оставаш други луѓе да прават што сакаат да прават во твоја куќа без ти прст да мрдниш значи си го даваш газот по кирија

Ако седењето и факањето сеир од страна дур некој ти го растура домот те прави срекен, тогаш алал нека ти е.

--- надополнето: 15 октомври 2012 во 14:03 ---
Ај не ми изигравај пацифистичко педерче. А кога Гробари и Делии се тепале меѓусебе за црква на Кале? Не туку тропај глупости, како може Комитите/Војводи и незнам кој да се обединат со албански навивачки групи кога до вчера се тепаа на Кале додека голем дел од планинците рушеа црква, или пак го палеа знамето во Кичево ?
Па уште викал УА кога ги свиркале албанците. Епа оди на стадион во Тетово заедно со Балистите да те научат некоја нивна песничка, убаво ти рече некој, оди земи зет албанец за дома, македонецот пропадна поради тој посран пацифизам додека некој друг му забива нож во грб.
Зет не ама невеста сигурно

Тие се имаат УБИВАНО за многу помалце па види до кај е омразата меѓу нив. А ваквите ко тебе "Воинствени херои" каде беа 2001 година? Разбрав сте зеле пушки тогаш и сите од најмал до најстар заминале на скопска црна гора да се борат со албанците. Секоја чест за исклучоците. Знам дека е лесно на интернет сите да се прават јунаци и патриоти, а во моментот ко ке треба нигде ги нема.
Вистинскиот патриот нема потреба да се кажува пред народ колку ја сака државата и што би направил за неа. Тој реагира кога најмногу е потребно.
Тоа не е маркетинг па ајде сите на интернет ке се силиме кој е најголем патриот.
Знам луѓе кои уште од времето на Југославија се правеа најголеми Македонци, се фалеа дека живот даваат за Македонија, со баретки шетаа и крстови. Ко дојде 2001 беа први шо дезертираа, а во прв ред останаа деца, војничина - кои никогаш немале причина да се докажуваат овие од горе, а останаа до последен ден да ја бранат Македонија.
Правилните патриоти се покажуваат ко ке дојде време, вие сеуште не сте, не сум ни јас.
Забегавме од темава, се извинувам