Српските хулигани подготвуваат хаос во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата @Lbaneso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одведи си албанец дома за зет и не го тупи многу.Еден куп Комити неможат да кренат глава од пријави заради Албанци, а ти мене ќе ме обединуваш со турско племе да тепам бели луѓе.
Секој ден тепаат Македонци низ градот, а ти тука ќе свршуваш на еден албанец Ибраими кој игра од корист за нас.И, во Шкендија, Ренова играат Македонци, па овие потурчените не навредуваат и што?
Јас не викам да нема навреди во национална лига, таму нека си има. То е нормално, без тоа нема да е интересно. Ама на мегународно ниво нема смисла ко ке игра репрезентација.

Со тие потурчените живејш цел живот, и го делиш градот во кој живејш. Не сите се мразат ко шо зборуваш ти. Или можи повеќе ти се допаѓа името "Вардарска Бановина" отколку Македонија? Со тоа што оставаш други луѓе да прават што сакаат да прават во твоја куќа без ти прст да мрдниш значи си го даваш газот по кирија:pos:. Ама не ми е то чудно, Македонецот од секогаш го правел то, се тртел на секоја чизма шо ке згазнела тука (не сите туку поголемиот дел).
Ако седењето и факањето сеир од страна дур некој ти го растура домот те прави срекен, тогаш алал нека ти е.:icon_lol:
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 14:03 ---
Ај не ми изигравај пацифистичко педерче. А кога Гробари и Делии се тепале меѓусебе за црква на Кале? Не туку тропај глупости, како може Комитите/Војводи и незнам кој да се обединат со албански навивачки групи кога до вчера се тепаа на Кале додека голем дел од планинците рушеа црква, или пак го палеа знамето во Кичево ?

Па уште викал УА кога ги свиркале албанците. Епа оди на стадион во Тетово заедно со Балистите да те научат некоја нивна песничка, убаво ти рече некој, оди земи зет албанец за дома, македонецот пропадна поради тој посран пацифизам додека некој друг му забива нож во грб.

Зет не ама невеста сигурно ;)
Тие се имаат УБИВАНО за многу помалце па види до кај е омразата меѓу нив. А ваквите ко тебе "Воинствени херои" каде беа 2001 година? Разбрав сте зеле пушки тогаш и сите од најмал до најстар заминале на скопска црна гора да се борат со албанците. Секоја чест за исклучоците. Знам дека е лесно на интернет сите да се прават јунаци и патриоти, а во моментот ко ке треба нигде ги нема.
Вистинскиот патриот нема потреба да се кажува пред народ колку ја сака државата и што би направил за неа. Тој реагира кога најмногу е потребно.
Тоа не е маркетинг па ајде сите на интернет ке се силиме кој е најголем патриот.
Знам луѓе кои уште од времето на Југославија се правеа најголеми Македонци, се фалеа дека живот даваат за Македонија, со баретки шетаа и крстови. Ко дојде 2001 беа први шо дезертираа, а во прв ред останаа деца, војничина - кои никогаш немале причина да се докажуваат овие од горе, а останаа до последен ден да ја бранат Македонија.
Правилните патриоти се покажуваат ко ке дојде време, вие сеуште не сте, не сум ни јас.
Забегавме од темава, се извинувам

Сите хулигани за Скопје не можеа на ред да стигнат.Прво хрватските хулигани:tapp:, сега овие...кој стигна стана новинар:гомце:

Јас не викам да нема навреди во национална лига, таму нека си има. То е нормално, без тоа нема да е интересно. Ама на мегународно ниво нема смисла ко ке игра репрезентација.

Со тие потурчените живејш цел живот, и го делиш градот во кој живејш. Не сите се мразат ко шо зборуваш ти. Или можи повеќе ти се допаѓа името "Вардарска Бановина" отколку Македонија? Со тоа што оставаш други луѓе да прават што сакаат да прават во твоја куќа без ти прст да мрдниш значи си го даваш газот по кирија:pos:. Ама не ми е то чудно, Македонецот од секогаш го правел то, се тртел на секоја чизма шо ке згазнела тука (не сите туку поголемиот дел).
Ако седењето и факањето сеир од страна дур некој ти го растура домот те прави срекен, тогаш алал нека ти е.:icon_lol:
--- надополнето: 15 октомври 2012 во 14:03 ---

Зет не ама невеста сигурно ;)
Јас со потурчени никогаш не сум живеел, а ниту ќе живеам некогаш, а вие што живеете во илузија тоа си е ваше право, а затоа и таква е Македонија.
Односите меѓу Македонците и Србите и Македонците и Албанцитенеможеш да ги споредуваш со ништо.Неспоредливо е и смешно е да се споредува.
Пази само да не донесеш невеста:rolleyes:

Србите се дигаат а после ние го јадеме..така да сум против ова бидејќи највеќе на нашата внатрешна ситуација ќе се одрази а малку се смири веднаш мора некое освежување да се напраи на меѓуетничка основа..

Кое килаво суштество е македончето. Ај ќе им фаќаме сеир на србите оти кажале ќе ги тепаат беливе мечки... а белите мечки ќе ги браниме ако треба сите навивачки групи ќе се организираат да ги бранат шќиптарите :facepalm:

Пак на случајни минувачи ќе им дупнат глава кај Мавровка додека го поставуваат главучот Хасан Приштина, ќе истепаат некој во бус, на автобуска станица....

Ама битно е да ги браниме нели тука се родени. Ендемичен вид се.

Јас со потурчени никогаш не сум живеел, а ниту ќе живеам некогаш, а вие што живеете во илузија тоа си е ваше право, а затоа и таква е Македонија.
Односите меѓу Македонците и Србите и Македонците и Албанците неможеш да ги споредуваш со ништо.Неспоредливо е и смешно е да се споредува.
Да не се споредливи едните односи (Аљбанишките) ни зависи државата а другите односи се традиционално одлични иако ништо не ни зависи ако народите меѓусебно не се сакаат ..

Односите меѓу Македонците и Србите и Македонците и Албанците неможеш да ги споредуваш со ништо.Неспоредливо е и смешно е да се споредува.

Историски Македонија од кого има повеќе страдано во минатото, од Србите или Албанците? Шо мислиш ти?

Историски Македонија од кого има повеќе страдано во минатото, од Србите или Албанците? Шо мислиш ти?
Македонците во минатото со кого повеќе расно и национално се мешале, со Србите или Албанците?Се друго ти паѓа во вода.

Било што била пред точно 100 години........ама во последните 10-12 години и натаму до недоглед од кого нема да можат да кренат глава Македонците ?

Било што била пред точно 100 години........ама во последните 10-12 години и натаму до недоглед од кого нема да можат да кренат глава Македонците ?
A ако немаме единство со албанците која држава ќе ја стигне Фрагментација ? ?

А
Кое килаво суштество е македончето. Ај ќе им фаќаме сеир на србите оти кажале ќе ги тепаат беливе мечки... а белите мечки ќе ги браниме ако треба сите навивачки групи ќе се организираат да ги бранат шќиптарите :facepalm:

Пак на случајни минувачи ќе им дупнат глава кај Мавровка додека го поставуваат главучот Хасан Приштина, ќе истепаат некој во бус, на автобуска станица....

Ама битно е да ги браниме нели тука се родени. Ендемичен вид се.

Нема потреба од бранење, тие можат многу повеќе од тоа. Кај можат 300 души да се дрзнат на пола град, тоа е смешно и научна фантастика. Туку изјавата кој и да ја дал е тенденциозна, и уствари значи "Ние ке дојме од странство за да ви напрајме етнички немири тука." Нив во 12 сатот ке ги нема, ама ние ке останиме тука да го бериме бостанот.
Е сеа ко шо гледам овде има многу луѓе со ограничено IQ па некој работи треба да се нацртаат.
Немора да излези никој на улица и да се тепа или да брани некој. И без тоа знајме дека ке има еден куп специјалци и да сакаат да дојде до тоа нема шанси да успее. Значи тие пуштиле изјава, можеме и ние. Немора комити и шверцери да седат едни до други ко се мразет ниту да се бранат и помагаат. Туку не ми е сватливо зошто комити и другите Македонски навивачки групи не реагираат на шпекулациите, како може мирно да седат на закана дека некој од странство ке им го ремети домот. И Чаир е Македонија, и Арачиново е Македонија ко Битола, Охрид, Прилеп...
Значи никакво тепање, едноставно изјава да се знае кој е кој. Дека во Скопје нема нереди, дека тие се главни во Скопје, нереди нека си прават во Косово ако можат.

А

Нема потреба од бранење, тие можат многу повеќе од тоа. Кај можат 300 души да се дрзнат на пола град, тоа е смешно и научна фантастика. Туку изјавата кој и да ја дал е тенденциозна, и уствари значи "Ние ке дојме од странство за да ви напрајме етнички немири тука." Нив во 12 сатот ке ги нема, ама ние ке останиме тука да го бериме бостанот.
Е сеа ко шо гледам овде има многу луѓе со ограничено IQ па некој работи треба да се нацртаат.
Немора да излези никој на улица и да се тепа или да брани некој. И без тоа знајме дека ке има еден куп специјалци и да сакаат да дојде до тоа нема шанси да успее. Значи тие пуштиле изјава, можеме и ние. Немора комити и шверцери да седат едни до други ко се мразет ниту да се бранат и помагаат. Туку не ми е сватливо зошто комити и другите Македонски навивачки групи не реагираат на шпекулациите, како може мирно да седат на закана дека некој од странство ке им го ремети домот. И Чаир е Македонија, и Арачиново е Македонија ко Битола, Охрид, Прилеп...
Значи никакво тепање, едноставно изјава да се знае кој е кој. Дека во Скопје нема нереди, дека тие се главни во Скопје, нереди нека си прават во Косово ако можат.

Колку ти е глуп коментарот не си свесен. Нивна работа бе ако сакаат и 20 души ќе дојдат ќе се курчат. Има надлежни органи кои ќе се справат со хулиганите. Нема што Комити или Чкембари да им претат јавно да не ги дираат шќипојте.

Чаир и Арачиново се Македонија, жителите нивни не се.

Ех добро што кажаа! Сега ќе бидат спремни албанците во Скопје, па србите и да не планираат да се тепаат ќе го јадат пак :D

А вие као и увек мора :гомце: да јадете. Што се паљиш бе како мајмун за банана.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom