Срѓан Керим за Претседател

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Vidi jas Ljube ne go sakam iskreno od svoj X prichini.
navedi edna barem da ne ispadne deka kitis muda na prazno:kesa:

Abe ako ima koj da me predloji mene za predsedatel na RM, ke se pisham i az Makedonec ! :vozbud:

Vidi jas Ljube ne go sakam iskreno od svoj X prichini...samo muabetot mi e reakcijata na DPMNE simpatizerite beshe histerichna koga ke im spomni nekoj neshto protiv Ljube a sea pak se odnesuvaat onaka kako najgolem neprijatel da gleaat vo nego...za DUI taka ne skokaat kako sho skokaat protiv nego na forumi i mediumi...kako pesok vo ochi chovek da im frlil se ponashaat.

Па ти кажав и зошто со предходниот мој пост.Единствена вина на Љубе е таа што кога се врати,виде кој комуњари завзеле клучни раководни места во партијата и затоа сакаше малку да се диференцира,ама во ДПМНЕ важи девизата: “Или мислиш како лидерот,или си против целата партија“.Се разбира дека тогаш мораш да ги прифатиш како глаучи и сите оние од кој само до пред некоја година,си морал да трпиш плунки во лице доколку само им го спомнеше ВМРО.:toe:

Па ти кажав и зошто со предходниот мој пост.Единствена вина на Љубе е таа што кога се врати,виде кој комуњари завзеле клучни раководни места во партијата и затоа сакаше малку да се диференцира,ама во ДПМНЕ важи девизата: “Или мислиш како лидерот,или си против целата партија“.Се разбира дека тогаш мораш да ги прифатиш како глаучи и сите оние од кој само до пред некоја година,си морал да трпиш плунки во лице доколку само им го спомнеше ВМРО.:toe:

Epa da...vikaa i za DUI teroristi ama si legnaa na brashnoto...2god na klepki im se obesija na simpatizerite na SDSM narekuvakji gi teroristi i Buchkovski UCKO.Sea pak od edna strana da gi vidi chovek sofrsheni se.Ednite pishtoldzhii drugite lazhovi so skorni.Tandem neviden se.

Jas sum za Ljube, pa koj saka neka kaze ova ona!

A ako bidi Ljube poddrzhan od SDSM i komunjarite?Togash za kogo ke glasash?

детево го цитирам втор пат за оваков пост
или е глуп, или е глуп, можеби е глуп, а можно е да халуцинира, или е глуп

Пак очите си ги вадиме
za ova si vo pravo,da ne kazam i za drugi raboti.Nie tuka ponekogas nalikuvame na luge koi namesto po doma da se iznavikame ili na sefovite koi gi imame,pa tuka kako da si leceme rustracii so navredi i plukanje.
Nemoze li nitu edna tema da pomine bez navreda i licno sum zasegnata zosto,megu najplukanite sum i samata.
Ne e mozno no sakam,da procitam ubav post,da se kaze mislenjeto,argumenti za ili protiv i site da bideme prijatno iznenadeni deka se se promenilo na podobro.
Do izborite ima uste vreme.Kazav deka bi glasala za Srdzan Kerim,a ne za Ljube zosto mi se cini kako da e platen od nekoja nadvoresna struktura ,slusajki mu go govorot vo Prilep,mi se cini.Pa toj samo kako da saka da gi raskara VMRO -vci.Na kraj da ispadne:Razdeli pa vladej.

При секое едно гласање,најважни се % на добиени гласови ! :smir:
И Срѓан Керим со една чак што више нормална,а не пак масирана,интензивна кампања,и на радост на тие што го подржуваат а на жал на тие што го нејќат има апсолутно реални шанси да добие над 51% од гласовите во Македонија.
Јас го подржувам и заради тоа што сум свесен дека тој е можеби единствен што медиумски може да се носи со ваффензи сс апаратчиците од бугарска провиненција на Гвујо тупото.
:toe:
Веќе долго време слушам Лили Марлен од тоа телевизорот...
време е за промена.
И неа мора да ја постави и да го зададе стартниот удар еден интелигентен играч,дипломат од кариера,кој што се вика
СРЃАН КЕРИМ !!!
.

А да... :wink:
за тие што разбираат,мојот поздрав за вмро-овци,вечерва го носи Ахмет Каја.
Време е... тоа перачите на мозок... да изгубат на избори.
http://uk.youtube.com/watch?v=vtjY4cStXL4

Zevsus, тебе те цитирам зашто ти ја започна темава. Ја започна многу стручно, како цел живот да ти била специјалност политичка пропаганда и збирање гласови, морам да признаам. Затоа на мала врата се пуштаат муабетчиња за перење мозоци и туѓи пропаганди, за да си го тргнете сомнежот од себе... А морам да признаам дека добро ти оди, и тебе и на останатите другарчиња.... Се расфрлате фалби за Срѓана, за неговата стручност, пожртвуваност и македонштина, нескршлива желба и посветеност кон вишата цел - доброто на Македонија. Златен човек, индид...
Кога веќе бутате мозоци во машина, бар правете го тоа како што треба. Немојте да се препкате со информации кои и деца знаат дека не се точни. Македонец не е!!! Не знам, можда има трети брачеди Македонци, ама е далеку од Македонец тој човек!
Ќе гласаш за некој поради тоа што медиумски може да се носи со туѓи провокации? Колку е тоа безвезе? Интелигентен? Да. Играч? Апсолутно. Еве, и како дипломат проаѓа, а нема да ги ставам во уста муабетите за неговата стручност и за неговата професорска кариера. Ама не е Македонец. По чувства не е...

Матен лик е Керим, мнооогу матен. Мафијашиште тешко, ги влече конците од сенка.

Не ми е јасно зошто сите паѓаат во транс кога ќе слушнат за Керим, демек дипломат многу јак, со тапија.
Но вистината е дека Керим не е ништо друго туку само еден од елитните криминалци кои се создадоа низ годините во Република Транзиција. Соработник на тајните служби на странските држави, имун од секакви гонења, афери и оцрнувања, без разлика кој е на власт.

А кога ќе размислам подобро, нема ни друг избор, останатите опции за претседател се уште поразочарувачки.
Како и да завршат изборите, наздравје да ни е. Ние секокаш го кркаме најдебелиот.

Sea ke ti dojde lav,ogledalo i Bratot i ke ti kazhat deka si komunjar neviden :)
или се врати некој од белградските форуми ... па повторно зборува за Македонштината

Epa takov im odgovara na VEMERO kako kandidat pa izglea Zoran Stavreski ne im e bash najsilen adut.
подведен од своите просеверски ставови и идеологии па се обидува да се прочисти и дотера ... затоа почнува како што знае најдобро да навредува !

или се врати некој од белградските форуми ... па повторно зборува за Македонштината

подведен од своите просеверски ставови и идеологии па се обидува да се прочисти и дотера ... затоа почнува како што знае најдобро да навредува !

Најчесто одбегнувам да му реплицирам на Самоотепаниов. Одамна е прочитан е ко српско-селски буквар.
Неговите ставови за мене се како прдеж во затворена просторија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom