Срѓан Керим за Претседател

• Креатор на темата Креатор на темата n/a
  • Време на започнување Време на започнување
Е како бе така...
:toe:
Не е фер еј!
Сакаш да кажеш дека бугарското обучение пет стотинки не вреди? :vozbud:
Ima za tebe dve mozhnosti:
1. Bugarskoto obuchenie vredi i ti si super-proefesionalec !
2. Bugarskoto obuchenie ne bredi i ti si nepismen !

Gledam shto pishuvash po forumite i ochigledno ti si ja izbral vtorata mozhnost, pa sho sum kriv tuka jaz ? :toe:

Ima za tebe dve mozhnosti:
1. Bugarskoto obuchenie e vredi i ti si super-proefesionalec !
2. Bugarskoto obuchenie ne bredi i ti si nepismen !

Gledam shto pishuvash po forumite i ochigledno ti si ja izbral vtorata mozhnost, pa sho sum kriv tuka jaz ? :toe:
Моето бугарско обучение...
е само една стапка од многуте чекори кои што сум ги изодел и планирам да ги изодам. :wink:

Моето бугарско обучение...
е само една стапка од многуте чекори кои што сум ги изодел и планирам да ги изодам. :wink:
Da be ! I vo koj ushte centar na naukata smetash da se kvalifikuvash ?

Цврсто за Керим ! Кога бившите Македонски председатели влечаат или кон Србија, или кон Бугарија треба да има председател што е имунизиран од оваа болес. Тој нема на каде да влече, најмногу на кај Турција, ама така ќе имаме уште поголема поддршка спроти Грците, а и верувам дека Керим ќе биде гарант да не попушти некој во спорот за името. Го имам гледано како во ООН му залепи на Грчкиот претставник дека неговата земја се кажува Р. Македонија и како таква тој ќе ја условува и покрај Грчките претензии. А и има разлика кога ќе дојде некој странски председател на посета во Македонија и ќе се срешне со познат човек кој има изкуство во ООН , а не со човек дека славата му е виски и шмркање.

taka e baby drugo e da e poznata faca

Kako be taka za Brat Ljube? Neli Ljube beshe najgolemiot patriot i branitel?Vaka mu se oddolzhuvate? :pos2:

Па кога Љубе започна да ги открива комуњарите во ДПМНЕ нормално е дека ќе има соодветни реакции од некои моментални “гурбетчии“ во партијата како што сам ги нарекува на митинзите,оние кој се прибраа во партијата само од лични профитерски интереси.:toe:

ZA Srgjan Kerim mozam samo da kazam deka e uste eden od plejadata nesposobni likovi koi ostvarija enormna finansiska dobit so iskoristuvanje na sluzbenata polozba.
Pozabavete se malce so periodot koga doticniot bese ambasador na R.Makedonija vo Germanija i kako toj ja gradese zgradata na Makedonskata ambasada vo Berlin.

Samo bojkotiranje na izbori e resenie i javen izraz na negoduvanje se opcija koja mora da se sogleduva vo ovaa situacija vo koja se naogjame.

Па кога Љубе започна да ги открива комуњарите во ДПМНЕ нормално е дека ќе има соодветни реакции од некои моментални “гурбетчии“ во партијата како што сам ги нарекува на митинзите,оние кој се прибраа во партијата само од лични профитерски интереси.:toe:

Vidi jas Ljube ne go sakam iskreno od svoj X prichini...samo muabetot mi e reakcijata na DPMNE simpatizerite beshe histerichna koga ke im spomni nekoj neshto protiv Ljube a sea pak se odnesuvaat onaka kako najgolem neprijatel da gleaat vo nego...za DUI taka ne skokaat kako sho skokaat protiv nego na forumi i mediumi...kako pesok vo ochi chovek da im frlil se ponashaat.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom