ANTIPATER
of Macedon
- Член од
- 8 јуни 2008
- Мислења
- 1.181
- Поени од реакции
- 44
Не верувам дека ќе се случи такво нешто,но доколку се случи едноставно нема да гласам.A ako bidi Ljube poddrzhan od SDSM i komunjarite?Togash za kogo ke glasash?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не верувам дека ќе се случи такво нешто,но доколку се случи едноставно нема да гласам.A ako bidi Ljube poddrzhan od SDSM i komunjarite?Togash za kogo ke glasash?
Е како бе така...Inaku si nepismen da bidesh predsedatel na Makedonija ili na Bugarija ! Za poslednite dve zemi pogolema struchnost trebit ! :helou:
Пу...пу...:ija:!
Inaku si nepismen da bidesh predsedatel na Bugarija !
Ima za tebe dve mozhnosti:Е како бе така...
Не е фер еј!
Сакаш да кажеш дека бугарското обучение пет стотинки не вреди?![]()
Mora de me citirash tochno ! :nenene:Пу...пу...:ija:
скраја да е!
Моето бугарско обучение...Ima za tebe dve mozhnosti:
1. Bugarskoto obuchenie e vredi i ti si super-proefesionalec !
2. Bugarskoto obuchenie ne bredi i ti si nepismen !
Gledam shto pishuvash po forumite i ochigledno ti si ja izbral vtorata mozhnost, pa sho sum kriv tuka jaz ?![]()
Е јеби га...Mora de me citirash tochno ! :nenene:
Da be ! I vo koj ushte centar na naukata smetash da se kvalifikuvash ?Моето бугарско обучение...
е само една стапка од многуте чекори кои што сум ги изодел и планирам да ги изодам. :wink:
Што ја испуштив оваа година...Da be ! I vo koj ushte centar na naukata smetash da se kvalifikuvash ?
Цврсто за Керим ! Кога бившите Македонски председатели влечаат или кон Србија, или кон Бугарија треба да има председател што е имунизиран од оваа болес. Тој нема на каде да влече, најмногу на кај Турција, ама така ќе имаме уште поголема поддршка спроти Грците, а и верувам дека Керим ќе биде гарант да не попушти некој во спорот за името. Го имам гледано како во ООН му залепи на Грчкиот претставник дека неговата земја се кажува Р. Македонија и како таква тој ќе ја условува и покрај Грчките претензии. А и има разлика кога ќе дојде некој странски председател на посета во Македонија и ќе се срешне со познат човек кој има изкуство во ООН , а не со човек дека славата му е виски и шмркање.
Не верувам дека ќе се случи такво нешто,но доколку се случи едноставно нема да гласам.
Kako be taka za Brat Ljube? Neli Ljube beshe najgolemiot patriot i branitel?Vaka mu se oddolzhuvate? :pos2:
Па кога Љубе започна да ги открива комуњарите во ДПМНЕ нормално е дека ќе има соодветни реакции од некои моментални “гурбетчии“ во партијата како што сам ги нарекува на митинзите,оние кој се прибраа во партијата само од лични профитерски интереси.![]()