Кој е идиот? Другарка ти *гуго смајл*. Се изнапишав и избришав. *гуго смајл, пак*
Океј...
Хепи брдеј ту јуууу, хепи брдеј ту јууууууу, хепи брдеј дијр Наткааааааааааааааааа, хепи брдеееј ту јуууУ! (верзијата прст у струју сама испеј си ја *чоече шо му и се смејт на Натика пошо се радвеше со ова*)
Знајш дек ти посаквам сè најубо и сè шо сакаш да ти се исполнит (едно нешо утре ќе ти се исполнит <3) така да не се искажвам ногу, само најбитни рабојќе. Да ти е ко шо ти е и до сеа со Дими (иако му сум љубоморна на моменти *љуто чоече*). Да ти ојт исто свирењево гитара...

и уш миљон пати да ме победиш биљард.
Знајш дек сум тука секош за тебе во кризни моменти, како на пример ко ќе имате за ручек грав и слиќно и така и ќе останит! :back:
Шо неаме праено заедно.... иаме седено ко улави по 5 сати на клупа и сме се газеле од смеење, нишо помалце време и на скалине кј амамон и мањачевме баби и дедовци, иаме рибано ѕидој дур не се разденит, иаме играно бабл трабл до 11 сабајле (нормално јас бев појака *чоече со куљ наочарчиња, ме мрзит да барам*), сме праеле муабет за корењана на Кирил и Методиј, иаме чекано во 5 сатот кј црквана да се разденит, во 6 сатот со камења се иаме подавано кј охридатине, иаме изметено цела тегла цвекло за минута време... ама и дури и само да стојме ми е забавно со тебе. Ти посаквам уш ногу ногу ногу такви моменти со било кој во животов (иако пак сум љубоморна

).
И да, покрај то шо сум благодарна шо си се родила ова време пред 17 години баш ти, се радвам и за прославвењето на секој твој роЃенден (Даниел

).
Утреееееееееее! *тријам раце*
Вака некако ногу години од ко те знам ми се собраја и веќе не знам шо да ти викам секој нареден, само шо си збирам се појќе и појќе преубај спомени со тебе. :back:
Мх.. шо да прам друго. Ак продолжвам да ти кажвам вакви работи, ко шо би рекол Дими, постов ќе прераснит во ввсљ, зато не.
Еф ќе ти лепнам слики шо ме потсеќет на тебе од последниве 11 години дружба. Ногу се... ај топ 5.
Први ми текнаја.

То е од мене, од Господ појќе. *ја имитирам баба*
ТЕ САКАМ!!! beyond your imagination, бебо

:back::back::back::back::back::back::back::back: