Среќен роденден PoolGirl!

• Креатор на темата Креатор на темата Болиглава
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Could I BE any more happy? Натка прајт роденден море.:vozbud:
Признај дека ќе се осеќаш многу поголема од денес. :)

Доста со шегиве, сакам стварно да ти посакам многу среќни моменти, здравје и уш безброј убај вечери заедно. Споредните работи ќе си дојдет сами и без да ти ги посакам.

Немат да ти давам “совети” или да ти солам памет, ми се бендисвиш таква како шо си... битно мојш мене да ме истрпиш. И ќе останиш мало посебно суштество за мене, шо да праам. :)

Среќен роденден Наташа. Те сакам.

Кој е идиот? Другарка ти *гуго смајл*. Се изнапишав и избришав. *гуго смајл, пак*
Океј...
Хепи брдеј ту јуууу, хепи брдеј ту јууууууу, хепи брдеј дијр Наткааааааааааааааааа, хепи брдеееј ту јуууУ! (верзијата прст у струју сама испеј си ја *чоече шо му и се смејт на Натика пошо се радвеше со ова*)
Знајш дек ти посаквам сè најубо и сè шо сакаш да ти се исполнит (едно нешо утре ќе ти се исполнит <3) така да не се искажвам ногу, само најбитни рабојќе. Да ти е ко шо ти е и до сеа со Дими (иако му сум љубоморна на моменти *љуто чоече*). Да ти ојт исто свирењево гитара... :pos: и уш миљон пати да ме победиш биљард. :pipi:
Знајш дек сум тука секош за тебе во кризни моменти, како на пример ко ќе имате за ручек грав и слиќно и така и ќе останит! :back:
Шо неаме праено заедно.... иаме седено ко улави по 5 сати на клупа и сме се газеле од смеење, нишо помалце време и на скалине кј амамон и мањачевме баби и дедовци, иаме рибано ѕидој дур не се разденит, иаме играно бабл трабл до 11 сабајле (нормално јас бев појака *чоече со куљ наочарчиња, ме мрзит да барам*), сме праеле муабет за корењана на Кирил и Методиј, иаме чекано во 5 сатот кј црквана да се разденит, во 6 сатот со камења се иаме подавано кј охридатине, иаме изметено цела тегла цвекло за минута време... ама и дури и само да стојме ми е забавно со тебе. Ти посаквам уш ногу ногу ногу такви моменти со било кој во животов (иако пак сум љубоморна :)).
И да, покрај то шо сум благодарна шо си се родила ова време пред 17 години баш ти, се радвам и за прославвењето на секој твој роЃенден (Даниел :pos:).
Утреееееееееее! *тријам раце*
Вака некако ногу години од ко те знам ми се собраја и веќе не знам шо да ти викам секој нареден, само шо си збирам се појќе и појќе преубај спомени со тебе. :back:
Мх.. шо да прам друго. Ак продолжвам да ти кажвам вакви работи, ко шо би рекол Дими, постов ќе прераснит во ввсљ, зато не.
Еф ќе ти лепнам слики шо ме потсеќет на тебе од последниве 11 години дружба. Ногу се... ај топ 5. :)

girlssleepoverstickerp2.jpg
boiledbeans.jpg
bubbletroublebig.jpg
cadilacsanddinosaurspla.jpg
siter3c2.jpg

Први ми текнаја. :)
То е од мене, од Господ појќе. *ја имитирам баба*

ТЕ САКАМ!!! beyond your imagination, бебо ;) :back::back::back::back::back::back::back::back:

Девојко од базенот или од билјардот (ќе да е второто:)) Ти посакувам среќен роденден и сè најубаво.
Нека те следат само убавите планови и што поскоро истите нека ти станат реланост, а ти биди задоволна од нив и пречекај ги со голема насмевка.:сенајдобро:

среќен роденден, се најубаво во животот и да ти се исполнат сите желби :smir:

Среќен роденден и се најубаво, куп среќа и многу љубов со оснивачот на темава да ве снајде :smir:

Среќен роденден :smir:

Среќен роденден...:smir:

Среќен роденден, се што посакуваш, посакувам да ти се исполни.

Среќен роденден Натке.:smir:

ООООО, од Мичо поголемото порасна! Мала си море микииии?! :teshi:
Среќен роденден Натка, голема да растиш, почесто вицојве да ги сфаќаш шо се кажвет, уште многу метење во глата за викенди, помалце нервози и да ми ојте со побратимон до крајот на вечноста, и малу поче. Другпат ќе запишам да спијам пред колоквиум, за да не легнам во 9 сатот ко четвртоодделенец и да ти честитам прописно.
И пиши ми шојмаше вчера на VH1, спијав нормално.
Срејчен да ти е уш еднуш Бибче, гушки бацки љубов и светски мир. :back::back::back:

Среќен роденден Пулгрл, многу љубов, среќа и билијард :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom