Среќен пат на Б'лгаришчана в ЕУ! Ајде сваќа-ќа-ќе!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Репрезент!!!!!!!!Всичките хора!! И нивнија им идол!!
resize_image.php.jpg

Ja licno gi mrazam bugarite...ne poradi toa so ne ne priznavaat ili sl. sranja(ne sum bas nekoj patriot),ne gi sakam oti ednostavno ne mi se svigaat kao narod,kao luge.So eden zbor-Ku*vinski narod!!!!

Знаете шо имам приметено....одкако Трн у Око ја отвори темава нон стоп има 20-30 гости у подфорумов.....еднаш видов дека 50гости разгледувале :):):)

Macedonian напиша:
Според тоа пропан-бутан ова е или во Русија или во Бугарија.

Ја мислам Бугарија ќе да е. :pos2: :pos2:

ssNU2euH.jpg
po registracijata na kolata se gleda deka ova e kaj plemeto bugarsko

PANKERKA напиша:
Ja licno gi mrazam bugarite...ne poradi toa so ne ne priznavaat ili sl. sranja(ne sum bas nekoj patriot),ne gi sakam oti ednostavno ne mi se svigaat kao narod,kao luge.So eden zbor-Ku*vinski narod!!!!
i zabrae da kazes pleme cigansko.
P.S. bez da se navredi nekoj.

Блгаришта ке скапете со вашиот простаклук, племе смрдено сте вие бе, татаришта, смрдите бе на лајна, и уште 1000000 години ке смрдите бе, мрсници едни.

tatar killer напиша:
Блгаришта ке скапете со вашиот простаклук, племе смрдено сте вие бе, татаришта, смрдите бе на лајна, и уште 1000000 години ке смрдите бе, мрсници едни.
Татар килер, риспект!..Ама знаеме какви се, овде им бркаме сеир на автомивките,брки им сеир, немој да си толку огорчен,они со тоа се хранат....

Novoto izdanie na GMC

BN1294_2.jpg

kako da se samoubies

BN8937_10.jpg

Eco-path bridge, made only of wood and stone, across Negovanka Canyon

Абе мемојте вака. Ако ги виде некоја делегација од ЕУ сликуте Бугарија нема да влезе во ЕУ пред Косово, не пред Македонија. Иначе да не заборавиме дека бугарите нам сеуште не викаат бугари и повеќе од нив не не признаваат како МАКЕДОНЦИ.

SANCTIMONIOUS напиша:
Абе немојте вака. Ако ги види некоја делегација од ЕУ сликите, Бугарија нема да влезе во ЕУ пред Косово, не пред Македонија.
АЛО УНИОНЕ ЕВРОПЕЈА!!!!!! ГЛЕЈТЕ ВАМУ!!!!!! АЛО!!!!!
Ping european.union -t
Reply from european.union:

Request timed out.
Request timed out.

TpH_Bo_OkO напиша:
АЛО УНИОНЕ ЕВРОПЕЈА!!!!!! ГЛЕЈТЕ ВАМУ!!!!!! АЛО!!!!!
Ping european.union -t
Reply from european.union:

Request timed out.
Request timed out.
:pos: :pos: :pos:
Destination host unreachable бе! :pos:

Бугарска ривиера

Еве ѓи Бугарите на плажа.Која е незнам ама тие ќе си ја познаат.

Attachments

• bugarska_riviera.jpg
    bugarska_riviera.jpg
    89,9 KB · Прегледи: 145

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom