Среќен пат на Б'лгаришчана в ЕУ! Ајде сваќа-ќа-ќе!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Азис да ме ебе!
Признавам, ас го харесвам Азис!

Ignor All напиша:
Ne e to4no toa,sama sa po-dobre organizirani za razlika ot znaesh kade A za intelektot?????Zashto togava (nali ste po pametni) ne mojete da zavyrshite fakultet 10 godini?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

затоа што мора некој и да ви ги задоволи бугарките.се жалат дека сте биле слаби :sekss: .:pos2::pos2:

Acid напиша:
Твоите роднини?
azis.jpg

Инаку, пишувај македонски - инаку и ти идеш на бан. Правилата се јасни.
Македонците не трчаат на Татарски форуми да докажуваат нешто, вие трчате по македонски форуми. Што докажува тоа? :wink:

Тоа докажува дека немаат попаметна работа. Дебилчиња. :baeh:

за вашиот IQ доволне е да се каже дека сте му го продале газот на хитлер...треба нешто повеќе :lud::lud::lud:

Ne toa dokazuva deka sme mnogo po-jaki ot vas.... Imame shirok pogled varhu sveta... :))

Ignor All напиша:
Ne toa dokazuva deka sme mnogo po-jaki ot vas.... Imame shirok pogled varhu sveta... :))

што збориш бе .....:lud::lud::lud:...

Азис да ме ЕБЕ В ГАЗО, со ХРАНИТЕЛНИ СТОКИ (КРАСТАВИЦИ, ПИПЕР).
Да ме еба и всичко чуждинци от Македониqа. :pos:

Nie Blgarite sme prosti hora...

Ignor All напиша:
DA ama ne.... Vie mu gi dadohte vashite evrej dokolkoto si spomnqm... neshto da kagesh...

не...вие ги земавте од тука..затоа немој многу да збориш..зашто јадеш л*јна

Za da pojdam u majka blgarija ke treba da davam pari za viza, uffffffffffffff skomraz, a pak da se zapisam na fakultet treba da se pisam ko blgarin...
Pa aj neka im e cestito ...........No Coment

За комшијата, оној кој ги игнорира сите.

не се курчи дека Бугарија е којзнае шо оти демек ке влезете во ЕУ. Факт е оти царува турбо фолк културата и извртениот систем на вредности, и оти со кола неможеш како човек да одиш од страв да не ти ја украдат. Тоа кажува се.

Овие слики се по селата и по пазарите по градовите. кај нас барем таква беда не се сретнува. Софија е ОК, Трново и приморјето се Ок, ама остатокот? И шо се лутиш за сликите? Инаку, пиринскиот дел, посебно селата какви се? Не се како на сликите? Или оние накај романија и Турција? И зошто се лутиш воопшто? Можеби се срамиш?

ПОЗДРАВ БУГАРЧЕ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom