da_be_man
Entropy
- Член од
- 17 октомври 2005
- Мислења
- 628
- Поени од реакции
- 126
Ѕвер напиша:Фацу му јебем! :baeh:
...tatarska
Бугаринот кога нашол појќе мас, го намачкал и г'зот да му светит...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ѕвер напиша:Фацу му јебем! :baeh:
Сето тоа што го кажа е у реду...ама тоа негде у политика или незнам каде, темава е баш во чек дис аут од проста причина за да им се стегне сеир....ако имаш нешто сеирџиско за нив принеси, во спротивно не ни ја наметнувај приказната „зајакот на магарето му рекло дека има големи уши“...мислам дека бев јасенProleter напиша:Немам намера и не сакам да ги бранам нашите мили и искани браќа од исток, но ова ми излегува ко народната "Кисело е грозјето".
Сеуште живееме во минатото, како сме им продавале муда за бубрези (на свиждание), како сме биле паметни,како сме имале црвен пасош и како сме биле ние американци за нив.
Инаку и кај нас има Азис(Боки 13ка), и кај нас сеуште има запрежни коли на магариња и коњи (денес баш во центар на Ск видов), и кај нас има курви, педери и такви слични дешавки.
Али ние немаме она што имаат они, или подобро речено они немаат она што имаме ние (пошо они секогаш се на вистинската страна-во историјата,културата...) Т.Е. знаат како да се продадат, некако се брендираат. Е додека не го направиме тоа, еден добар бренд MACEDONIA.
Ние сеуште ќе стоиме вместо, а после ќе и се смееме и истото ќе збориме за Албанија и Босна (како они биле забутани цела држава со скривници или за Босанците-као они су глупи).
Но нели подобро е вози Мишко од колку да тапкаме во место.
Proleter напиша:Немам намера и не сакам да ги бранам нашите мили и искани браќа од исток, но ова ми излегува ко народната "Кисело е грозјето".
Сеуште живееме во минатото, како сме им продавале муда за бубрези (на свиждание), како сме биле паметни,како сме имале црвен пасош и како сме биле ние американци за нив.
Инаку и кај нас има Азис(Боки 13ка), и кај нас сеуште има запрежни коли на магариња и коњи (денес баш во центар на Ск видов), и кај нас има курви, педери и такви слични дешавки.
Али ние немаме она што имаат они, или подобро речено они немаат она што имаме ние (пошо они секогаш се на вистинската страна-во историјата,културата...) Т.Е. знаат како да се продадат, некако се брендираат. Е додека не го направиме тоа, еден добар бренд MACEDONIA.
Ние сеуште ќе стоиме вместо, а после ќе и се смееме и истото ќе збориме за Албанија и Босна (како они биле забутани цела држава со скривници или за Босанците-као они су глупи).
Но нели подобро е вози Мишко од колку да тапкаме во место.
uste da bese na mekedonski da razberat siteСтрумикс напиша:Мито, чекај сега, јас нешто не разбрав:
1. Се сметаш за Македонец, ама бугарски државјанин, така? Или грешам?
2. Грешка си разбрал дека треба да фрлаш камења по Бугарија, ова е тема за сеир, ништо злонамерно.
3. Нема зошто да те банираат ако не негираш се што е македонско, разбираш? Ако не тресеш пропагандистички глупости јас не гледам причина зошто би бил баниран, нели? Биди нормален јузер, дискутирај си убаво и готово. Гледам и зеленки имаш.
Толку од мене.
Мито напиша:На секој, на кој му е останал барем грам моз'к во главата и кој ке разбере, дека теја (ние) 1 000 000 б'лгари от Македонија, кои живеем тука, како и вие тамка, немаме вина и знаем какви сме и шо сме, сакам да му кажам: ЧЕСТИТ НИ ИЛИНДЕН!!!
Мито напиша:Баш днеска никва политическа полемика со никој не сакам. Гледам дека си правите смех со назе, викам и аз да се посмејам (ако и да не ми е много смешно от фотографиите, ама и доста не са от Б'лгарија). Сега между двете д'ржави има проблем с јазикот - политически, проблем с историјата - политически, проблем с нацијата - политически. Шо да правиме сега, да се правим, дека нема такива д'ржави Македонија/Б'лгарија, там никој не живее и не можем да си говорјат по между си ли? Да почнем да си ги кинем главите кој к'де свари б'лгарин/македонец или обратното?
ПОЛИТИКАТА СМ'РДИ!
Ако некој сака да си велим(Дали с Ь,', ј, Ју или без тех, какво значение има?), добре. Ако не сака, ке подмине и толкоз. Интернет е фрии зон. Секој може да влиза навсјак'де. Как ке го спреш? Шо ке си вели со другите, зависи само от неговиот и нихните интелект. Требува да уважава с'беседниците и кога е на гости (както с'м аз), да не ги псуе домакините. Ако они го псујат, ке бега и толкоз.
По темата (ако и тја да е политическа): Б'лгарија срешта проблеми, в това число и етнически, по тоја "пат к'м Европа". Секаква помошт е полезна, ако и да е дадена сос смех. Македонија како д'ржава с повеке етнически проблеми има шо да каже и покаже. От друга страна вие сте след нас и шо е изварвено, ке ви е от полза. Па и доста помогнахме до сега, не можете да отречете.