Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
TpH_Bo_OkO напиша:Репрезент!!!!!!!!Всичките хора!! И нивнија им идол!!
Прегледај го приврзокот 486
po registracijata na kolata se gleda deka ova e kaj plemeto bugarskoMacedonian напиша:Според тоа пропан-бутан ова е или во Русија или во Бугарија.
Ја мислам Бугарија ќе да е. :pos2: :pos2:
![]()
i zabrae da kazes pleme cigansko.PANKERKA напиша:Ja licno gi mrazam bugarite...ne poradi toa so ne ne priznavaat ili sl. sranja(ne sum bas nekoj patriot),ne gi sakam oti ednostavno ne mi se svigaat kao narod,kao luge.So eden zbor-Ku*vinski narod!!!!
Татар килер, риспект!..Ама знаеме какви се, овде им бркаме сеир на автомивките,брки им сеир, немој да си толку огорчен,они со тоа се хранат....tatar killer напиша:Блгаришта ке скапете со вашиот простаклук, племе смрдено сте вие бе, татаришта, смрдите бе на лајна, и уште 1000000 години ке смрдите бе, мрсници едни.
АЛО УНИОНЕ ЕВРОПЕЈА!!!!!! ГЛЕЈТЕ ВАМУ!!!!!! АЛО!!!!!SANCTIMONIOUS напиша:Абе немојте вака. Ако ги види некоја делегација од ЕУ сликите, Бугарија нема да влезе во ЕУ пред Косово, не пред Македонија.
TpH_Bo_OkO напиша:АЛО УНИОНЕ ЕВРОПЕЈА!!!!!! ГЛЕЈТЕ ВАМУ!!!!!! АЛО!!!!!
Ping european.union -t
Reply from european.union:
Request timed out.
Request timed out.
jaki se zenskive nema sto.kokko напиша:Еве ѓи Бугарите на плажа.Која е незнам ама тие ќе си ја познаат.