Србомани, бугарофили и гркомани!

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Милошевиќ е најзаслужен шо денес живееме во слбодна Македонија :pipi:

Немој те молам! Позаслужен од Војислав Шешељ!?? :nenene:

Боби, кога се нервирам, шајкачава ја гужвам, немој да го ставаш Слобо Слободо, над Шешељ мој!

Графит во Сарајево:
- Ово је Србија!
-будало ово је пошта...

drzavnost mora nekako da se plati ..zao mi je

Ke ti dade tebe TITO drzava tek taka aham vazi , pa uste nezavisna pazi majku mu :tapp:

Немој те молам! Позаслужен од Војислав Шешељ!?? :nenene:

Боби, кога се нервирам, шајкачава ја гужвам, немој да го ставаш Слобо Слободо, над Шешељ мој!

Графит во Сарајево:
- Ово је Србија!
-будало ово је пошта...

Блогеру срПски, цркни!
И јамки и бесилки ја ќе местам :tv:

Најзаслужен за Македонија денес е Џорџ Гордон Бајрон и братучет му од тетка Puta Madre.

Lze Bugarashot i shiri tenzii samo ...

ti si rece be 5000 ima samo Makedonci vo Bugarija i kraj nema so da se zbori so tebe koj si sto si ...djabe e :tv:

Jас пак ке ти кажам нешто друго:

ОД СРБИНОТ САПУНЧЕ
ОД СРБИНКАТА-ДВЕ
ОД СРПСКОТО ГЕТО-ПРАХ ЗА ПРАНЕ!

Ова стоеше како графит на моjата зграда.:baeh:

A ironicno tocno e MIlosevich da ne bese sea nemase da ima RM kako suverena i samostojna drzava ...

Odbi toa konfederacijata krelac ... ama pak ni toj ne vi cini

pushi kurac bugaru - takov grafit da se spustam na toa nivo da go izmislam li ???

a demian :tapp:

winston a dali si zapoznaen deka milosevic mu dade eden ``nepristoen`` predlog na micotakis vo pocetokot na 90-te za podelba na makedonija?

go imase toa i po kajganava samo ne mozam da go najdam.

pushi kurac bugaru - takov grafit da se spustam na toa nivo da go izmislam li ???

a demian :tapp:

ХАХАХАХ...НЕ ДАМО КОСОВО!Ама го дадоа и оро играа..
Божеее,во 21век да ти земат териториjа и да jа подарат на поклон на Албанците.

Тоа значи цела српска нациjа е толку ретардирана,штом си дозволиjа да доживеат таква брука во 21ви век.Лузер народ-лузер држава-тоа ти е!

winston a dali si zapoznaen deka milosevic mu dade eden ``nepristoen`` predlog na micotakis vo pocetokot na 90-te za podelba na makedonija?

go imase toa i po kajganava samo ne mozam da go najdam.

И фала богу шо Младиќ има жена македонка па ја сакал Македонија многу...
(и стан во Охрид има :) )

Јас споменик би му напрајл, шо не куртулил од Шешеловите тенкови :smir:

И фала богу шо Младиќ има жена македонка па ја сакал Македонија многу...
(и стан во Охрид има :) )

Јас споменик би му напрајл, шо не куртулил од Шешеловите тенкови :smir:

Младиќ има жена Македонка?????

Младиќ има жена Македонка?????

До 91-ва година живееше во скопската населба Аеродром карши еден мој другар, а на домофонот од тој стан до пред 3-4 години стоеше Младич:)

ХАХАХАХ...НЕ ДАМО КОСОВО!Ама го дадоа и оро играа..
Божеее,во 21век да ти земат териториjа и да jа подарат на поклон на Албанците.

Тоа значи цела српска нациjа е толку ретардирана,штом си дозволиjа да доживеат таква брука во 21ви век.Лузер народ-лузер држава-тоа ти е!

Ne toa znaci deka si ti sitna dusha

Ima grafit drug sitne dushe mogu da mi pushe ... ako se naogash tuka bujrum

KOsovo te Kosovo ... i so me zabole men za retard nekoj sto se radue na tudja nesreka ???

Mene me zabole kurot zbori kolku sakash za Kosovo ... toa ne brishe fakt deka si Bugarash ...

5000 Makedonci samo ima u Bugarija a ? Sam se samootepa Bugaru eden beden :kesa: Ti si bil nekoj Makedonec aham vazi jas sum Napoleon toash

До 91-ва година живееше во скопската населба Аеродром карши еден мој другар, а на домофонот од тој стан до пред 3-4 години стоеше Младич:)

И има стан во Охрид, кај полицијата блиску.

Го барав летово за да ќарам 5 милиони, ал ми промакна... :)

А бе оддалеку се гледа дека немаш ни малку поим од македонска историjа.Те заслепела тебе Србиjа.Не оти и jас сум експерт по историjа,ама барем од елементарна култура знам некои битни работи.
Бог да чува,да се сомневам дали Делчeв бил или не бил Македонец?

Инаку,да делиjо,секоj коjшто jа сакал Македониjа независна,после неjзиното потпаганjе под српска власт(декември 1918г.се формира кралевина СХС)што значи дека Македонци во тоа кралство-нема!

Така да моjот прадедо пошто jа сакал таа Македониjа независна и самиот себеси се нарекувал Македонец,а во СХС Македонците едноставно биле запишани како jужни Срби,тоj едноставно не го поднесувал фактот глупавиот српски крал да го нарекува jужен србин.

Пошто Бугариjа води таква политика,што Македонците,без разлика дали се од Вардарска Македониjа,дали од Пириинска,дали од Егеjска,ги смета како дел од Бугарската нациjа,и во БГ. и до ден денешен е прифатен терминот Македонски Бугарин,

Едноставно му бело велено:,,сакаш да се нарекуваш Македонец?-Марш во Бугариjа,каде што е одобрен тоj термин.Тука во Вардарска Бановина,нема Македонци,има само jужни Срби,,
,,Не сакаш да си jужен Србин-марш во Бугариjа!,,

Во 1956г.е ревизирана(така да се изразам)неjзината пресуда,и пошто не биле наjдени апсолутно никакви докази против неа- е ослободена од затвор.
Кога jа пуштале од затворот во Пожаревац,таа го прашала началникот:,,Друже началниче,дали ке може да се вратам во Македониjа?,,

Знаеш ли каков бил одговорот Делиjо:,,Марш татарке во Бугариjа,Бугариjа е твоjот дом,Македониjа е сега српска,,

Така да Делиjо сам персуди сега...

Само се вртиме во круг... Значи колку што разбрав дедоти несакал да го викаат Јужен Србин, а сакал да го викаат Бугарски Македонец...??? Е па за мене тоа е исто, потполно...

И пак ќе ти кажам... Србија не ја држела под контрола цела Македонија... Држела само околу 30 %... Кога ќе кажеш Македонија, зошто мислиш само на овој дел од 30 %...??? Македонија е и во Пирин и во Егеј... Ако била избркана од Вардарска, можела комотно да се бори за независна Пиринска Македонија... Ама не се борел таму никој... А знаеш зошто...??? Затоа што Пиринска таквите "борци" не ја сметале за ОКУПИРАНА... Ете затоа...
Па сега ти пресуди сам...

drzavnost mora nekako da se plati ..zao mi je

Ke ti dade tebe TITO drzava tek taka aham vazi , pa uste nezavisna pazi majku mu :tapp:

Абе чоек имаш ли се прочитано шо пишуваш?!Тито МОЛЕЛ и Македонија да биде во Југославија...па и на крај на краиштата...сме независна држава!?сме....епа шо дробиш сеа...?или уше ти идат солзи и за Тупославијата?!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom