Србин до смрт силувал коза

• Креатор на темата Креатор на темата GORAZDS
  • Време на започнување Време на започнување
Некои искуства од светот говорат во прилог на идејата...

Animal bordellos draw Norwegians

Само цените...ццц...до 170 долари за сношај...кај нас за тие пари неколку кози ќе земи чоек или свиња..па дома на раат...
Ах...шо ти е стандард...

Ама не се толку без осет: Neither Denmark nor Norway has a prohibition on sex with animals, as long as the animals do not suffer. После „бурната“ ноќ во шталата ја прашуваат дотичната (коза, овца, свиња... и друга) како ти беше, ако она каже ок, ондак ок. Ама ако не е задоволена тогаш може да има проблем. Може да глуми жртва и да го наебе корисникот на услугата за цел живот.

Ама не се толку без осет: Neither Denmark nor Norway has a prohibition on sex with animals, as long as the animals do not suffer. После „бурната“ ноќ во шталата ја прашуваат дотичната (коза, овца, свиња... и друга) како ти беше, ако она каже ок, ондак ок. Ама ако не е задоволена тогаш може да има проблем. Може да глуми жртва и да го наебе корисникот на услугата за цел живот.

Ко Џулијан Асанж..:(

:)

naaaah....муштеријата е секогаш во право...

леле брука, што нема по светов

Ова е индиректна порака за жените во некој смисол ,да не бидат големи гуски да не прејдеме на кози ...

козата:MEEEEE ,EEE
Србинот:Ќути док те карам:pos2:

тежок зоофилец кизнај колку кози/крави опнал по шталиве....

Ова е индиректна порака за жените во некој смисол ,да не бидат големи гуски да не прејдеме на кози ...

У стил давајте ни се полесно,не бидете шмизлички и се ке биде во ред?о_0

тежок зоофилец кизнај колку кози/крави опнал по шталиве....
Што викаш ,не е чудо да ископаат некоја гробница на домашни животни , ако не тогаш прашање е дали е вистински србин..

Српска поговорка: „Ко није јеб’о козу незна шта је добар секс.“

Еј има и полошо од ова, можеше да биде и јарец...

Ме уби црниов хумор..

хормони се во прашање -.-
ко мајмун пред парење ебате.:cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom