СрбоЛегенда
Сами против свих
- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 2.694
- Поени од реакции
- 123
ova od druzbata so vekovnite priateli od pederstan....aj so sreca pa da se mnoziote http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=124295
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ova od druzbata so vekovnite priateli od pederstan....aj so sreca pa da se mnoziote http://www.mtsmondo.com/news/world/text.php?vest=124295
Србите толку се очајни што почнаа самите да се извинуваат себеси, регистрирајќи се како Хрвати..Колку дебилноДобро е што некои почнуваат да се освестуваат... :wink:
Србите толку се очајни што почнаа самите да се извинуваат себеси, регистрирајќи се како Хрвати..Колку дебилно..
Ги забораваш и оние wanna be срби..Во Македонија ги има за извоз...Па мораат да се извинуваат кога имаше рат помеѓу СРБИ Православни, СРБИ Католици и СРБИ муслимани... А овие Католициве и муслиманиве мораат да се извинат затоа што беа пиуни на западот и за братоубиствената војна која ја направија... :wink:
Еј, вицеви одат во подфорум за вицеви, не тука.Па мораат да се извинуваат кога имаше рат помеѓу СРБИ Православни, СРБИ Католици и СРБИ муслимани... А овие Католициве и муслиманиве мораат да се извинат затоа што беа пиуни на западот и за братоубиствената војна која ја направија... :wink:
Па мораат да се извинуваат кога имаше рат помеѓу СРБИ Православни, СРБИ Католици и СРБИ муслимани... А овие Католициве и муслиманиве мораат да се извинат затоа што беа пиуни на западот и за братоубиствената војна која ја направија... :wink:
Важно победија Србите.
Србите Католици и Србите Муслимани.
Радувај се на победата Делијо !!
Можеби ја добија битката, ама не и ратот... И неможам да се радувам на неверници и СЕПАРАТИСТИ кои се здружиле со сите можни ЗЛА на светов против своите браќа... Ќе се радувам кога таа НЕПРАВДА ЌЕ БИДЕ ПОБЕДЕНА...!!!:wink:
А бе две третини Срби се среќни. Срби католици и Срби муслимани.
Каква ти е таа математика жити се...??? ДВЕ ТРЕТИНИ...??? :uvo:
10.000.000 Срби Православни (заедно со Република Српска)
4.000.000 одродени Срби Католици и
1.800.000 одродени Срби муслимани...
Кај се тука две третини...???![]()
Србите толку се очајни што почнаа самите да се извинуваат себеси, регистрирајќи се како Хрвати..Колку дебилно..
Јас го претпочитам ова:
Ти стварно го мислиш ова??Србомани не постојат... Тоа е измислица на Бугарите и вмр-ОВЦИТЕ...
Ти што си бе говедо?! :pos2:Србомани не постојат... Тоа е измислица на Бугарите и вмр-ОВЦИТЕ...