Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ти што си бе говедо?! :pos2:

Јас мислам дека и за ова треба да следи БАН... Ако сега јас ти вратам одма мене ќе ме банираат... Затоа за тебе важи ова подоле напишано со плаво... :vozbud:

Денес Србиja посака помошт от около 2 милиарда долара от ММФ.Србиja е пред финансов колабс от светската икономическа криза.Уште един долг от многото.Да припамтим дека ММФ отпушти на Србиja миналиja месец помошт от 530 милиона долара.
Буджетниот дефицит во буджета е предвиден да биде 3%,а ММФ сака да е 1,5%.Инфлациjaта се придвидува да е 8%.

Јас мислам дека и за ова треба да следи БАН... Ако сега јас ти вратам одма мене ќе ме банираат... Затоа за тебе важи ова подоле напишано со плаво... :vozbud:
Она со сино напишаното гарант сте го мислеле со овој на сликата... Од кај го ископавте?! :pos2:

lolk.jpg

Ах српчиња и wannabe српчиња, вие сте хемороиди на македонскиот задник... има лек за хемороидите!:smir:

Па мораат да се извинуваат кога имаше рат помеѓу СРБИ Православни, СРБИ Католици и СРБИ муслимани... А овие Католициве и муслиманиве мораат да се извинат затоа што беа пиуни на западот и за братоубиствената војна која ја направија... :wink:

Штом ти викаш.....:raz: Сега сте во природна рамнотежа, или.........

Србија треба да плати 42.млн долари на Бања Лука за рушење на 16-те џамии за време на вооружениот конфликт 1992-1995
клик

Многу заебани ова СРБСКИВЕ СРБИ.

Србија треба да плати 42.млн долари на Бања Лука за рушење на 16-те џамии за време на вооружениот конфликт 1992-1995
клик

На Бања Лука...??? Па таму нема ниеден муслиман... Да не се насекирале Србите од Бања Лука што Србите срушиле џамии...??? Колку што би се насекирале оние во Чаир ако некој ги сруши џамиите... :pos2::pos2::pos2:

клик

А за уништените цркви кој ќе плати ?

Не бе срцка,немаа папирологија и според законот дивоградби се рушат :toe:

Сите тие џамии постоеа и беа внесени во катастарот. За време на војната се уништени и избришани од катастар. Тоа значи дека за тоа е одговорна власта во градот во тој период. Србскиот суд во Бањалука така пресуди пошто се докажа дека властите на Бањалука се одговорни за рушењата.

Према твое тврдење, сега можи комотно да се руши и свети Канео, и стоби и хераклеа и самоиловата тврдина ... оти немаат уредна папирологија па се дивоградби ?!?!

А за уништените цркви кој ќе плати ?

Одговори од Шевенинген:
1.Колатерална штета.
2.Не се урнати.
3.Не постојат такви цркви.

Јид го стега обрачот.........

Da djamitreba da se plakat a pravoslavni crkvi sto se rusheni od turci, poturceni i albancite vo poslednive 600 godini nikoj ne treba da odgovara ili nitu da plaka.:tapp:
Dvolicni ste tolku da kako ne mue preku kurot na nekoj da gi odgovarat na nekoj od postovite tuka.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom