- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.680
- Поени од реакции
- 266
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
vo pravo si Pahomie vo pravo![]()
А ти Дуле Кртола имаш ли нешто паметно да кажеш ?
Ако немаш, ќути и трај , не смарај тука со којекакви емот-икони кои се огледало на твојата личност...
:pos2::pos2::pos2ahomije miren....zasto me teras da te ebam loso koga mozam dobro....znaes i sam
Јавен е фактот дека има Македонци во Србија, не го оспорувам јас тоа![]()
Грешиш! Се извинувам но јавен факт е дека Македонци има во Војводина а во централна СРБИЈА тоа е јавна тајна.
п.с. Не те провоцирам, но така е.
poprvo ilirida otkolku vojvodina:pos2::pos2::pos2::pos2:Не ја ставаме ние високо ДУШО... Таа самата стои ГОРДО ВИСОКО... :smir:
Ако живееш во западна Македонија можеби и ќе бидеш во таа заедница, ама како ИЛИРИДА... Затоа што попрво ќе се одвои Илирида, отколку Војводина...![]()
Не бе, како тоа...Таму се 80% Срби..Тие да си гласаат против себе?? Тоа не е можно...Како што гледам 89 пратеници од Војвоѓанското собрание беа ЗА а 19 против.
Значи 74% од пратениците во Војводина се за осамостојување на таа покраина.
Стварно чудно. Ете и во Хрватска се 99% Срби католици па се отцепија и со војна се ослободија од Срби (православци)Не бе, како тоа...Таму се 80% Срби..Тие да си гласаат против себе?? Тоа не е можно...
Стварно чудно. Ете и во Хрватска се 99% Срби католици па се отцепија и со војна се ослободија од Срби (православци)