Србија

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дали сте за самостојна Македонија со право да стапи во иден сојуз на суверени држави на Југославија.

Е за овај дел од прашањето на референдумот треба голема благодарност да им изразиме на сегашните функционери на сдс.

Е за овај дел од прашањето на референдумот треба голема благодарност да им изразиме на сегашните функционери на сдс.
Да да..Со амин од страна на УДБА, КОС, Милошевиќ и идолот на Делија , Глупослав Вецечистешељ...

Јас не гледам каков проблем е референдумското прашање да има дека имаме и право после да се здружиме со некоја од југословенските држави.
Па нели одиме во европа, исто како и Хрватска, Словенија, Црна Гора, Косово, Војводина..... таму сите ќе бидеме пак во една заедница на некој начин здружени.
Плус пишува ПРАВО а не ОБВРСКА да се здружиме со било кој

neznam zs ja stavate taa srbija tolku na visoko! da ne mislite za srbite i e isto tolku gajle za makedonija kak' na vas za srbija?

pff!

neznam zs ja stavate taa srbija tolku na visoko!

Не ја ставаме ние високо ДУШО... Таа самата стои ГОРДО ВИСОКО... :smir:

Па нели одиме во европа, исто како и Хрватска, Словенија, Црна Гора, Косово, Војводина..... таму сите ќе бидеме пак во една заедница

Ако живееш во западна Македонија можеби и ќе бидеш во таа заедница, ама како ИЛИРИДА... Затоа што попрво ќе се одвои Илирида, отколку Војводина... :vozbud::vozbud::vozbud:

Комити комити....:pos2: Се прашувам кој беше единствениот тим што им дојде на годишнина........со кој заедно навиваа :pos2::pos2::pos2:

Тие тинејџери "патриоти", наречени Комити се осеќаат Македонци само кога плукаат по Србија... КОМПЛЕКС...:toe:

Не ја ставаме ние високо ДУШО... Таа самата стои ГОРДО ВИСОКО... :smir:

Ако живееш во западна Македонија можеби и ќе бидеш во таа заедница, ама како ИЛИРИДА... Затоа што попрво ќе се одвои Илирида, отколку Војводина... :vozbud::vozbud::vozbud:

За дека самата стои гордо високо и не сум баш сигурен.Тоа што вие ја ставате толку високо е друга работа.И Милошевиќ мислеше дека е високо и дека цел Балкан е српски,па видовме каде заврши Милошевиќ, а исто така и видовме што станува со Србија.

А за Илирида дека попрво ќе се одвои од Војводина ќе покаже времето дали е то вистина.Брате Војводина е готова!Ги нема више тие нацисти што ги имаше порано во врвот на Србија.Тадич и компанија и гзот ќе го дадат за евроинтеграции.Ќе дојде и моментот кога и тие ќе го признаат Косово.

Комити комити....:pos2: Се прашувам кој беше единствениот тим што им дојде на годишнина........со кој заедно навиваа :pos2::pos2::pos2:

Немора сега да мешаме и спортски екипи во ова.Ако е за тоа па,ајде кажи ми кој им донесе титула во ЛШ на Црвена Ѕвезда?

А за Илирида дека попрво ќе се одвои од Војводина ќе покаже времето дали е то вистина.Брате Војводина е готова!Ги нема више тие нацисти што ги имаше порано во врвот на Србија.Тадич и компанија и гзот ќе го дадат за евроинтеграции.Ќе дојде и моментот кога и тие ќе го признаат Косово.

Јас поаѓам од фактот дека во западна Македонија живеат повеќе Арнаути од Македонци, додека во Војводина Срби има 70% ако не и повеќе... Кој да се одвои од Србија...??? Самите Срби...??? Затоа јас на тие глупости во врска со Војводина кои единствено се збори од некојси инат спрема Србите, одговарам со ист интензитет за Илирида...
Затоа НЕ КОПАЈ ГРОБ НА ДРУГ, ДА НЕ ПАДНЕШ САМИОТ ВО НЕГО...!!!
И на крај... Ако недај Боже ние имаме проблеми со Арнаутиве (а ќе имаме), пак први на помош ќе ни стигнат Србите... Ако не преку државни институции (затоа што владава ни е бугарска), тогаш народот сам ќе си помага еден на друг...

За дека самата стои гордо високо и не сум баш сигурен.Тоа што вие ја ставате толку високо е друга работа.И Милошевиќ мислеше дека е високо и дека цел Балкан е српски,па видовме каде заврши Милошевиќ, а исто така и видовме што станува со Србија.

Немора сега да мешаме и спортски екипи во ова.Ако е за тоа па,ајде кажи ми кој им донесе титула во ЛШ на Црвена Ѕвезда?

Србомански скот не е македонец :toe::pos2::pos2::helou:

Јас поаѓам од фактот дека во западна Македонија живеат повеќе Арнаути од Македонци, додека во Војводина Срби има 70% ако не и повеќе... Кој да се одвои од Србија...??? Самите Срби...??? Затоа јас на тие глупости во врска со Војводина кои единствено се збори од некојси инат спрема Србите, одговарам со ист интензитет за Илирида...
И на крај... Ако недај Боже ние имаме проблеми со Арнаутиве (а ќе имаме), пак први на помош ќе ни стигнат Србите... Ако не преку државни институции (затоа што владава ни е бугарска), тогаш народот сам ќе си помага еден на друг...

zaradi toa kako magarinja jadoja kotek makedoncite od srbite na celo so Voislav Sesel zaradi prohopcinski,, i plus srbite den denes za makedoncite velat deka se tie juzni srbi samo so govorna mana:tapp:

Помош од србите?!?!?:pos2::pos2:Е тоа е вистинска научна фантастика...

во Војводина Срби има 70% ако не и повеќе... .

Па кој ли бара толку Војводина да се осамостои?
Зошто воопшто и постои такво прашање за независна и слободна Војводина ако ете 70% се Срби?
Или по оној стар Србски рецепт во тие 70% ги вбројуваат и Србите Унгарци и Србите Роми и Србите Словаци и Србите Бугари и Србите Католици и Србите Македонци и Србите Несрби......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom