Squirting (женска ејакулација)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Ме запозна со неа еден мој другар (кој веке одамна не ми е другар). Му реков дај запознај ме со некоја мирна и добра женска и тој тогаш ми рече дека знае некое девојче што е такво, само што многу ретко излегувала од дома, тоа и било маана. Мене тоа не ми сметаше толку бидејки и јас не излегував којзнае колку често. Излеговме неколку пати и си се пронајдовме во муабетот и еве до ден денешен сум сеуште со неа. А се упознавме негде во 2003 при крајот на летото

Во прво одделение? Не е ни чудо шо не ви е интересен.

Фала за одговорот...да не одиме оффтопик на темава....значи да го барам другар ти он сигурно има нешто на лагер.
Којзнае што прави сега тој. Не сум зборел со него едно 5 години минимум. Последно што разбрав за него е дека станал наркос :(
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 01:12 ---
Во прво одделение? Не е ни чудо шо не ви е интересен.
Не бе во забавиште :D

Ко некој дечина да глем od 15 години ..
I am not sure if u are troll or extremely.....
Стара е таа слика. Од 2006 е. Не ставам понови бидејки не сум ич за гледање на таа. Здебелени сме и јас и она :(

Стара е таа слика. Од 2006 е. Не ставам понови бидејки не сум ич за гледање на таа. Здебелени сме и јас и она :(

И шо велиш не и се мрсулај на оваа во жолтата маичка и ние да ти кажиме совет како да и се разлигави ? хмммм...(n)

Ај че ти помогниме атер за тие десет години шо сте заедно....дали досега и го имаш најдено клиторисо или само преку алишта ја фајчаш ?(n)

Се извинувам однапред оти сум перверзна ама навистина сакам да му помогнам иако неам таква сексуална компетенција......:D

И шо велиш не и се мрсулај на оваа во жолтата маичка и ние да ти кажиме совет како да и се разлигави ? хмммм...(n)

Ај че ти помогниме атер за тие десет години шо сте заедно....дали досега и го имаш најдено клиторисо или само преку алишта ја фајчаш ?(n)

Се извинувам однапред оти сум перверзна ама навистина сакам да му помогнам иако неам таква сексуална компетенција......:D
Клиторисот одамна и го најдов ама колку и да го чепкам неможе да сврши. Изгледа нема такви жлезди за свршување како што кажа еден член на форумов.

Клиторисот одамна и го најдов ама колку и да го чепкам неможе да сврши. Изгледа нема такви жлезди за свршување како што кажа еден член на форумов.

Или не е доволно зрела за то .....

Или не е доволно зрела за то .....
Како не била зрела кога има 27 години :D. Ке почне наскоро и да презреува
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 01:29 ---
Пробајте на повеќе начини...на пример секс во тројка,прашај ја дали би сакала.
Веке ја имам прашано. Ни под разно не би се согласила. Дури и ми се подналути кога и го предложив тоа.

Пробајте на повеќе начини...на пример секс во тројка,прашај ја дали би сакала.

Или да и викни уште еден црнец и еден со камера....

Како не била зрела кога има 27 години :D. Ке почне наскоро и да презреува
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 01:29 ---

Веке ја имам прашано. Ни под разно не би се согласила. Дури и ми се подналути кога и го предложив тоа.

Малку ми е чудно....денес сите девојки прифаќаат во тројка,дури и другарки носат...не гледам ништо чудно,но добро можеби си има поинакво гледиште за тие работи.

Друг предлог е да пробаш садо-мазо.

Малку ми е чудно....денес сите девојки прифаќаат во тројка,дури и другарки носат...не гледам ништо чудно,но добро можеби си има поинакво гледиште за тие работи.

Друг предлог е да пробаш садо-мазо.
Малце со застарени сваќања е па затоа несака. А кога ке се прашам јас, и јас не сум баш 100% кеифлија да го сторам тоа.

Намачкајте се по цело тело со мед , шлаг и нутела и лижете се , посебно ти незе на клиторис....:rolleyes:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom