- Член од
- 9 мај 2013
- Мислења
- 331
- Поени од реакции
- 222
Да да со нејзе сум/ А зашо фејспалмов?Со незе си на аватаров?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да да со нејзе сум/ А зашо фејспалмов?Со незе си на аватаров?
Ме запозна со неа еден мој другар (кој веке одамна не ми е другар). Му реков дај запознај ме со некоја мирна и добра женска и тој тогаш ми рече дека знае некое девојче што е такво, само што многу ретко излегувала од дома, тоа и било маана. Мене тоа не ми сметаше толку бидејки и јас не излегував којзнае колку често. Излеговме неколку пати и си се пронајдовме во муабетот и еве до ден денешен сум сеуште со неа. А се упознавме негде во 2003 при крајот на летото
Којзнае што прави сега тој. Не сум зборел со него едно 5 години минимум. Последно што разбрав за него е дека станал наркосФала за одговорот...да не одиме оффтопик на темава....значи да го барам другар ти он сигурно има нешто на лагер.
Не бе во забавиштеВо прво одделение? Не е ни чудо шо не ви е интересен.
Да да со нејзе сум/ А зашо фејспалмов?![]()
Стара е таа слика. Од 2006 е. Не ставам понови бидејки не сум ич за гледање на таа. Здебелени сме и јас и онаКо некој дечина да глем od 15 години ..
I am not sure if u are troll or extremely.....
Стара е таа слика. Од 2006 е. Не ставам понови бидејки не сум ич за гледање на таа. Здебелени сме и јас и она![]()
Клиторисот одамна и го најдов ама колку и да го чепкам неможе да сврши. Изгледа нема такви жлезди за свршување како што кажа еден член на форумов.И шо велиш не и се мрсулај на оваа во жолтата маичка и ние да ти кажиме совет како да и се разлигави ? хмммм...
Ај че ти помогниме атер за тие десет години шо сте заедно....дали досега и го имаш најдено клиторисо или само преку алишта ја фајчаш ?
Се извинувам однапред оти сум перверзна ама навистина сакам да му помогнам иако неам таква сексуална компетенција......![]()
Клиторисот одамна и го најдов ама колку и да го чепкам неможе да сврши. Изгледа нема такви жлезди за свршување како што кажа еден член на форумов.
Како не била зрела кога има 27 годиниИли не е доволно зрела за то .....
Веке ја имам прашано. Ни под разно не би се согласила. Дури и ми се подналути кога и го предложив тоа.Пробајте на повеќе начини...на пример секс во тројка,прашај ја дали би сакала.
Клиторисот одамна и го најдов ама колку и да го чепкам неможе да сврши. Изгледа нема такви жлезди за свршување како што кажа еден член на форумов.
Како не била зрела кога има 27 години. Ке почне наскоро и да презреува
--- надополнето: 17 јуни 2013 во 01:29 ---
Веке ја имам прашано. Ни под разно не би се согласила. Дури и ми се подналути кога и го предложив тоа.
Малце со застарени сваќања е па затоа несака. А кога ке се прашам јас, и јас не сум баш 100% кеифлија да го сторам тоа.Малку ми е чудно....денес сите девојки прифаќаат во тројка,дури и другарки носат...не гледам ништо чудно,но добро можеби си има поинакво гледиште за тие работи.
Друг предлог е да пробаш садо-мазо.
Ке ја намачкам со pinkie pie flavor pie. Па ке видимеНамачкајте се по цело тело со мед , шлаг и нутела и лижете се , посебно ти незе на клиторис....![]()