- Член од
- 21 ноември 2011
- Мислења
- 884
- Поени од реакции
- 410
bravo ,pocnuvam da go gledam,ama kakov i da e - super e

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bravo ,pocnuvam da go gledam,ama kakov i da e - super e
i veke go nema videoto
Тоа мислам дека уствари никој не го знае...Колку отприлика твитови се потребни за хештагот да се најде на главна страна, или што и да е таму?
499 ја еден по еден им ги праќав![]()
nikoj nemavme a sega imame po 2 c c c c cАбе да ти ебам, се враќам од град 45 страни сте пишале во меѓувреме
Што е со твитеров?
Немам твит да го ебам...![]()
Абе да ти ебам, се враќам од град 45 страни сте пишале во меѓувреме
Што е со твитеров?
Немам твит да го ебам...![]()
Да не има отприлика некоја пресметка како оди во тој период. Всушност, сигурно има, ама тешко дека во Македонија некого го интересирало тоа, па да прави пресметка. Никогаш не ни било битно да задоминираме на светски медиум.Тоа мислам дека уствари никој не го знае...![]()
Почна и часови да даваш.Сега бидејќи кога те барам, ми искачаат сто Филипа (и јас сум тука 2 саати само), ти ќе ме најдеш мене Nezzy4ka сум јас, А.Симона име.
И после ќе ти твитнам и ќе сфатиш![]()
Па нека објават они денеска како викаа смрт за христијаните?Некој нека им пише на Наумоски Гоце и Александар Кировски да не пишуваат смрт за Албанци зашто од сите работи таму ако видат медиумите прво тоа ќе објават.
А и не им личи на годините.
Да не има отприлика некоја пресметка како оди во тој период. Всушност, сигурно има, ама тешко дека во Македонија некого го интересирало тоа, па да прави пресметка. Никогаш не ни било битно да задоминираме на светски медиум.Ама било каква бројка би била од корист за да се види дали има и теоретска шанса отприлика да стигнеме до насловна.
WTF?
Не е за мене, ќе помагам по странски форуми![]()
Ilumious, можеби ти знаеш?Да не има отприлика некоја пресметка како оди во тој период. Всушност, сигурно има, ама тешко дека во Македонија некого го интересирало тоа, па да прави пресметка. Никогаш не ни било битно да задоминираме на светски медиум.Ама било каква бројка би била од корист за да се види дали има и теоретска шанса отприлика да стигнеме до насловна.